Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

"meningsløs liv"

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

"meningsløs liv"

okt 14 2018 - 19:15
Hei,
Er en jente på 21 år og sliter med å finne meningen her i livet. Jeg føler meg helt tom uansett hva jeg gjør. Jeg finner ikke glede i noe eller noen. Vil bare være alene, helst i stillighet.

De siste 4 år har jeg nådd alle målene jeg har satt meg og er veldig glad for det, men gleden etter varer bare noen minnutter og så igjen, samme jente. Jeg smiler bare for å smile, går ut med venner og når jeg kommer hjem, så er det samme tome person som gråteri mørke på romme. Jeg føler meg ensom , føler at jeg ikke kan stole på noen, verken mamma eller søstera.

Jeg har den følelse på at mamma ikke liker meg for uansett hva jeg gjør. Hun tror at hun er perfekt og hun liker en dømmende person og jeg er redd for hun dømmer me, får bare negativ kritik av henne og det har påvirket min selvtillit gjennom oppveksen.

Jeg kunne ønske jeg ikke hadde famillie og ikke hadde eksister i det hele tatt, for hva er vitsen hvis jeg ikke finne glede i det jeg gjør og kan heller ikke stole på noen og alt jeg gjør er bare dritt. Det er fint å ha familie, men famillien min er bare kaost.

Håper virkelig at min historie kan hjelpe andre, at andre kjenne seg igjen....
Avatar

Re: "meningsløs liv"

okt 18 2018 - 16:09
Hei. Det du beskriver høres ut som en depresjon, så jeg vil bare anbefale deg å snakke med lege om hvordan du har det. Veldig mange vil oppleve å føle seg deprimert i løpet av livet, men det er gode behandlingsmuligheter ved hjelp av terapi og/eller medisin. Ønsker deg lykke til og god bedring!
Til forsiden