Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

ensomhet? depresjon? kaos?

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

ensomhet? depresjon? kaos?

okt 18 2018 - 20:55
Jeg må bare blåse ut litt. Jeg vet ikke om jeg er ensom eller deprimert om dagen.
Automatisk tenker jeg deprimert fordi jeg har mennesker rundt meg.
Men jeg føler meg så ensom forde..
Av en grunn føler jeg at det ikke er noe interesse for meg at jeg ikke er interessant.
Jeg tror ikke jeg har så mange venner som bekymrer seg over meg akkurat.. de vet at jeg er plaget med angst osv men det går liksom litt " humor " i det, vi tar oss ikke så høytidelig i vår krets så det kan liksom tulles med og det er ok til tider men jeg tror ikke noen vet hvordan jeg føler meg på innsiden. Jeg har en kjæreste også som men er veldig glad i. Jeg er litt redd for at han ikke forstår hvordan jeg har det heller og jeg syns noenganger det er vanskelig å snakke ordentlig om hvordan jeg har det uten at det skal bli litt diskusjon rundt det. hvorvidt jeg "mater angsten og det negative" osv... Jeg forstår at alle prøver men når de snakker så hører jeg også at de ikke forstår helt.
Jeg ønsker bare å bli forstått for jeg føler meg så ensom oppi det her. Det er ikke nødvendigvis at jeg prøver å forsvare angsten eller problemene mine men jeg føler det er vesentlig at de rundt meg skal skjønne hvordan jeg har det da...ellers kan det jo være det samme.
Poenget er nå at jeg føler jeg er blitt låst i en ball av "holde meg for meg selv og ikke prøve å prate om noe" og jeg føler jeg er i min egen ensomme boble. Jeg blir veldig lei meg av følelsen av å være overflødig og kun praktisk.. gå på jobb.lage mat. rydde hus. fikse ting. Jeg savner å føle meg morsom og at noen ønsker å bruke tid med meg..Jeg savner å føle at noen lengter etter meg og er interessert i meg og mine følelser og selskap.
Jeg får også dårlig samvittighet av å tenke sånn.. for jeg vet at kjæresten min og venner ikke mener noe vondt mot meg. Jeg bare vet ikke ossen jeg skal bli kvitt alle tankene med angst, depresjon, engstelig, nedfor, ensom.... ble veldig lite sammenheng kanskje her men jeg holdt på å sprekke så måtte bare skrive ned.
Haff er dette mer typisk for depresjon eller ensomhet? eller er jeg bare vrang? vetasøren hva jeg er lenger jeg... en kladd med forvirra kaos kan man vel heller si.
Men følte meg bare så ubetydelig og alene at jeg måtte skrive noe.
Avatar

Ensomhet? Depresjon? Kaos ?

okt 18 2018 - 21:55
Hei
Det du skrev traff meg skikkelig
Jeg er en dame på 50 år
Men du skriver at du ikke er sikker på om du er ensom fordi du har mennesker rundt deg
Men det går å føle seg ensom for det
Når du ikke finner noen som ser DEG å hva du sliter med så føler vi oss også ensomme
Depresjon er tungt
Føler selv angst og depresjon legger seg på meg som et tykt tungt teppe
Det er forferdelig vondt
Håper og ønsker for deg at du finner det du trenger
Ønsker deg alt godt
Klem
Avatar

Ensomhet? Depresjon? Kaos?

okt 19 2018 - 11:28
Hei! Føler veldig med deg. Har de samme følelsene selv, og jeg forstår meget godt hva du mener med dårlig samvittighet ovenfor de andre. Jeg savner også å føle at noen lengter eller meg og mitt selskap. Utad er jeg ganske positiv og blid og har en stor omgangskrets. Når ensomhetsfølelsen kommer så er jeg blitt meget god til å ha på meg maske å ikke vise eller si hvordan jeg egentlig har det. Ensomhetsfølelsen hos meg kan faktisk være mer intens ute blant andre enn når jeg er alene. Når jeg er alene kan tårene komme og jeg blir bare gående i rundt meg selv, får liksom ikke gjort noe.
Forrige uke tok jeg tak og snakket med en coach, det hjalp for meg. Det vi føler er helt normalt og vi er tøffe som klarer å skrive det ut. Du er ikke alene. klem
Avatar

Ensomhet? Depresjon? Kaos?

okt 19 2018 - 20:43
Hei.
Hva er egentlig ensomhet.

Kan man være ensom selv om man har mange mennesker rundt seg? Ja man kan være ensom selv om man har masse mennesker rundt seg. Og det er en forferdelig ensomhetsfølelse.

Man kan også være alene uten å være ensom.

Håper du finner ut av ting og ønsker dere alle 3 som har skrevet her all mulig lykke til.
Til forsiden