Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Søker kontakt - ASAP

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Søker kontakt - ASAP

aug 27 2018 - 15:31
Studiene er i gang, og selv om har prøvd å være positiv innstilt, så ligger jeg etter med relasjoner til andre studenter. Føles helt dritt når man ikke får litt oppmerksomhet ifht til det man gir. Særlig i dag har jeg det veldig tungt og ensomheten fanger meg som et nett. Hovedkontakten min for slike situasjoner er borte, andre damen som driver med det er også borte. Chatten til helsetjenesten er ubemannet (selv om det står det skal være bemannet normalt). Så her sitter jeg i et grupperom mutters alene og er bare helt trist.

Heldigvis har vi denne siden da. Trenger sårt noen å prate med, og evt. bygge relasjon for sosialisering. Egentlig bare 3 krav jeg setter: bør være student i Agder, alder mellom 20-40, og seriøs nok til å holde samtalene gående.

Send meg gjerne forespørsel om du vil strekke ut en hånd.
Avatar

Re: Søker kontakt - ASAP

sep 3 2018 - 02:43
Kjipt at du har det sånn. Jeg leste om en fin greie de hadde begynt med på en barneskole eller fler i usa, hvor de hadde ordnet en egen benk som de ensomme kunne sette seg på, slik at noen av de andre kunne se det og invitere de ensomme med på noe. En sånn løsning skulle det jaggu vært for studenter også.
Til forsiden