Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Slutta med rus,søker venn(er)

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Slutta med rus,søker venn(er)

nov 14 2017 - 20:53
Jeg er en mann på 41 år og visste ikke helt hvor jeg skulle begynne,men jeg visste at jeg måtte begynne.Jeg sleit med rusproblemer og bestemte meg for å gjøre noe med det og er for tiden i LAR(Legemiddel-Assistert-Rehablitering).Jeg har fått hjelp til å bearbeide endel vonde følelser og jeg sliter heldigvis ikke så mye psykisk.Jeg holder for tiden på med ny leilighet og jobb i Oslo.Jeg har kuttet ut mange venner(som egentlig ikke var ordentlige venner engang)så jeg har derfor ikke så mye nettverk lengre.Jeg er single og har ingen barn.Alle sier at jeg er kjekk mann og god nok,men jeg veit ikke om jeg noen gang kommer til å finne ei å være glad i p.ga. fortiden min(som jeg veit at jeg har kun meg selv å takke for).Kunne tenke meg å få nye venner,kanskje ei jente som har vært i omtrent samme situasjon som meg,men du MÅ ikke ha vært det(det unner jeg ingen).alle som vil være venner kan skrive.Jeg er født i jomfruens tegn,og er en stille og rolig type men er ikke usosial for det,men heller tenkende/filosoferende.Jeg er slank og ser helt normal ut fysisk og liker å trene innimellom.Liker ellers friluft om sommern og ta foto ute i naturen.Er hobbysalmaker og liker å drive med hester innimellom også,men mest driver jeg jo med saler og skinn.Tror ikke det finns noe håp for meg egentlig,og tror jeg må være alene resten av livet.....Klemm
Avatar

Hei

mars 4 2018 - 15:44
Bra du ikke er venner med gamle miljø din. Det gjør du får å ta vare på deg selv og finne deg selv igjen. Ja det er sikkert tøft men det må du jo gjøre for å ta vare på deg selv.

Du er tøff.
Vi må være litt egoist og tenke på oss selv for å bli bedre.
Avatar

Du har deg selv å takke

mars 5 2018 - 21:32
Ja du har helt rett i det, men da må du også huske å: takke deg selv for at du klarte å komme deg ut fra ditt gamle miljø. Takk deg selv for at du startet i LAR for å snu på livet ditt. Takk deg selv for at du no prøver å få et nytt miljø. Takk deg selv når du får deg nye venner, og takk deg selv og den heldige som en gang får ha deg! Så vil jeg takke deg for at du prøver på dette, og ønsker deg lykke til!
Avatar

TAKK

mars 18 2018 - 10:11
Takk for alt dere skriver..Det er oppløftende syns jeg..TAKK :-)
Avatar

Hvordan går det med deg?

juli 11 2018 - 21:41
Jeg søker venner.
Jeg har ikke hatt rus problemer men andre ting i livet som har vært tøft. Vet alt om motgang og tøffe dager, og det å føle seg ensom og alene.

Er her hvis du ønsker å bli kjent. :)
Avatar

Ja

juli 15 2018 - 09:49
Hei..Jeg skriver en melding til deg istedenfor og legger deg til som venn..
Til forsiden