Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Kjærlighetssorg/ensom

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Kjærlighetssorg/ensom

aug 23 2018 - 19:49
Ble dumpet for kun et par uker siden, og tar det veldig tungt. Mistet også de fleste av vennene mine da disse opprinnelig var hans, så jeg har endt opp veldig alene og ensom. Noen som eventuelt er i samme situasjon som ønsker å prate? Legg meg gjerne til. Jente, 22 år.
Avatar

hei

nov 20 2018 - 09:42
Jeg skal ikke trøste deg at det skal gå bra og sånn. Men du bør reflektere hvorfor du ble dumpet. Kanskje om du har vært lojale og trofast, kunne du ikke hatt opplevd det.
Avatar

northnexus

nov 20 2018 - 10:45
Hva snakker du om?! Prøver du å antyde at ho har vært utro?
Avatar

gummihjerte

nov 20 2018 - 18:41
"Kanskje" er ordet. Jeg vet ikke om hele historie. Det er greit å reflektere selv og i sin helhet.

Gummihjerte-- tolker du med subjektivitet? din tolkning betyr ingenting da det er feil.
Avatar

Re: Kjærlighetssorg/ensom

nov 20 2018 - 19:05
Jeg tolker ikke subjektivt, jeg forholder meg til informasjonen som blir gitt, som er at ho ble dumpa og at det ikke har noe med utroskap å gjøre fordi det ikke nevnes... Det er bare unødvendig å spekulere i noe så dramatisk som du gjør.
Avatar

Det er som du gjør

nov 20 2018 - 19:17
Du har egentlig utvidet til subjektivitet. Og det betyr ikke noe. Jeg har sagt noe til å reflektere siden og ikke et råd.
Avatar

Re: Kjærlighetssorg/ensom

nov 20 2018 - 21:27
Snakk for deg selv. Du tolker situasjonen helt på utsiden av informasjonen som blir gitt. Du sier jo rett ut at det antagelig er hennes feil at kjæresten slo opp, uten at du vet noe som helst om hvorfor det skjedde!
Avatar

Snakk for deg selv og.

nov 21 2018 - 09:01
Det er viktig å reflektere sannhet selv om det er smertefult. Du kan gjør det selv også og du kan finne din selv som en del av onskap og gode. Din subjektiv tolkning betyr ingenting da jeg mener noe annet. Det er bare i din hodet. Jeg slutter her nå siden det kan utvikle kanskje en mental problem til deg gumminhjerte. Å ta subjektiv og ta det personlig er din feil. Hade.
Avatar

Re: Kjærlighetssorg/ensom

nov 21 2018 - 09:52
emiliesh, at forhold tar slutt behøver ikke å være noens "feil" som her blir antydet, det kan utmerket godt skje likevel. Det er hvertfall ikke noe utenforstående uten tilstrekkelig informasjon kan uttale seg kvalifisert om. En kan jo f eks vokse fra hverandre over tid. Det er ikke alltid at begge parter merker det like godt samtidig.

Jeg håper du fikk kontakt med noen i samme situasjon slik du ba om. Og at du siden du skrev innlegget i august har hatt mange også gode opplevelser. Ta godt vare på deg, for du er et verdifullt menneske selv om det kjennes vondt etter å ha blitt dumpa. Det kommer nye blanke ark i livs-boken din!
Avatar

northnexus

nov 22 2018 - 09:30
Jeg tar det ikke personlig. Jeg reagerer fordi du kommer med en unødvendig antagelse rundt hennes situasjon!
Til forsiden