Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Hei, Gutt 20 leter etter noen jeg kan hjelpe :)

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Hei, Gutt 20 leter etter noen jeg kan hjelpe :)

nov 26 2018 - 20:23
Jeg har noen egene ensomhets problemer jeg jobber med, men tenker at det meste blir løst nå som jeg begynner i militæret nå i januar.

Så tenker istedenfor å sitte alene tenker jeg det beste for meg å gjøre er å hjelpe noen andre litt eller mye. Får mer energi og klarere i tankene etter jeg hjelper noen.

Så hvis det er noen der ute som sliter med hva som helst, trenger noen og prate med, stille noen spørsmål, og spesielt ensomhet så kan dere sende meg en melding så kan du prate med noen som har samme eller lignende problemer som deg. Hvis du leter etter en venn og bor i Kristiansand området er jeg åpen for å gå på kino eller finne på noe annet en dag :)

Bare å sende meg melding ;) Håper dere har en fin dag/kveld/natt videre.
Avatar

Svar

nov 26 2018 - 23:05
Hei. Så fett at du skal begyne i millitæret! Er også mye ensom, har ikke noen venner. Bor ikke i Kristiansand men det hadde vert veldig bra å kunne hatt en å snakke med!
Usikker på om det var her jeg skulle skrive det.

Gutt 16 år
Til forsiden