Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Ensom på skolen

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Ensom på skolen

aug 30 2018 - 12:08
Jeg har begynt på folkehøgskole, men jeg er ikke sikker på om jeg trives her. Det er ikke noe galt med folka, lærerne eller selve skolen, men jeg føler jeg selv kanskje ikke passer til å gå på folkehøgskole. Jeg er en beskjeden person når det kommer til større grupper med mennesker, og er ikke så flink til "smalltalk" heller. Noen ble kjent den dagen de kom, mens jeg føler jeg henger litt etter. Det er en trist følelse, for jeg orker ikke å kaste vekk tid eller penger på et år som jeg mistrives med. Men jeg håper selfølgeli at det order seg etter hvert. Jeg føler man kan bli litt lurt av andre sine meninger om folkehøgskole, siden det er mange som syntes at det har vært et fantastisk år, meden noen få ikke liker det så godt, kanskje flere også. Men det blir liksom ikke så snakket så mye om. Er det noen som har erfaring om dette eller råd?
Avatar

Re: Ensom på skolen

aug 30 2018 - 13:06
Jeg har ingen erfaring, men et godt utgangspunkt er å hilse på folk og melde seg på flest mulig frivillige aktiviteter. Se om det er noen andre som står litt utenfor og hvordan vedkommende reagerer når du hilser. Kanskje andre som trenger deg like mye som du trenger dem.
Til forsiden