Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Ensom lenge

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Ensom lenge

okt 20 2018 - 19:36
Jeg har vært ensom i noen år nå, og det virker ganske håpløst. Jeg har noen jeg kan snakke med, men har liksom få nære venner. Når jeg ble ensom, mistet jeg veldig selvfølelse og hvordan jeg såg på meg selv. Jeg tenker alltid på hva andre tenker om meg, og at jeg ikke er så viktig, dette sliter jeg mye med ennå. Jeg føler at denne ensomheten har bare ført meg til elendighet, for jeg hadde det ikke slik før, og at føler at det har blitt en del av meg å være ensom, og den som alltid er stille.

Er det noen andre som tenker/føler sånn?

Legg meg gjerne til som venn her, jeg er åpen for å få kontakt :)
Avatar

Re: Ensom lenge

okt 20 2018 - 19:56
Sender deg en venneforspørsel.
Avatar

Re: Ensom lenge

okt 21 2018 - 21:16
Hei, ja stillheten e lei å bære og trur nok om man er ensom en stund så blir det e del av oss, rart.
Avatar

@jegskjønnerikke

okt 23 2018 - 17:38
Kjenner meg igjen i beskrivelsen av hva ensomhet fører til. Men jeg har også opplevd at alt det negative ensomhet bringer med seg, forsvinner umiddelbart når man ikke lenger føler seg ensom!

Tror ikke ensomhet gjør "permanent" skade, men er man ensom over lang tid tror jeg det kan være vanskelig å finne veien ut av det.
Til forsiden