Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

surrete i hode

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

surrete i hode

jan 24 2019 - 18:29
Jeg har en tid nå hatt fast 1 gang i med der jeg har vært å snakket med psykolog med en DPS. Dette har hjulpet meg mye, men nå mente de at jeg var frisk nok til å klare meg selv.
Etter jeg har sluttet der har det begynt å gå veldig rundt i hode å jeg vet ikke hvordan jeg skal takle det.
Jeg går på venlafaxin 75 mg til dagen å dette hjalp godt når jeg hadde noen å snakke med, men er redd for det er for lite nå som jeg ikke har det.
Har ikke mye venner så kan ikke snakke så mye med dem, og foreldrene min ønsker jeg vhertfall ikke å snakke med. Fastlegen er ok, men føler ikke han er så god på det psykiske så der er det lite hjelp å få.
Vet snart ikke hva jeg skal gjøre. for det går veldig rundt å klarer ikke å sotere det som er i hode. Det går rundt å jeg misstrives mer og mer med meg selv. Vet snart ikke hva jeg skal gjøre lengre
Avatar

Re: surrete i hode

jan 24 2019 - 18:44
Det er som regel litt vanskeligere og sitte alene med alle tankene som surrer i sitt eget hode innimellom.
Hvis du føler at ting bare blir værre så ville jeg kanskje tatt kontakt med legen og kanskje prøvd å få søkt deg inn til dps igjen.
Kan jo også hjelpe og også bare prate litt med legen om hvordan du har det, det kan hjelpe og ihvertfall få snakket med noen om det du sliter med.

Har vært igjennom endel ting selv og slår gjerne av en prat jeg hvis du vil :)
Avatar

Re: surrete i hode

jan 24 2019 - 20:07
DPS er jo et begrenset tilbud fordi det er så stort behov for behandling og trangt om plassen, så det opphører så snart man er på et visst funksjonsnivå, selv om man kanskje fortsatt har behov for noen å snakke med.

Det er merkelig hvis de ikke nevnte muligheten for å skaffe privat psykolog som et alternativ før de stoppet tilbudet. Snakk med lege om det for å få henvisning. Du må søke på egenhånd, men det vil sikkert legen forklare deg om. Regner også med at du får info om å søke blant psykologer med refusjonsavtale (det finnes en oversikt på nett), så du ikke trenger å betale mer enn egenandelen.
Avatar

Hei

jan 26 2019 - 16:45
Takk for svar
Var hos legen i gå ang dette å fikk bare beskjed om å skjerpe meg.. Så tror ikke det er noe mer å få ut der
Til forsiden