Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

hva skal man gjøre videre?

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

hva skal man gjøre videre?

april 23 2018 - 11:17
tenker det er greit med litt setting først:

jeg er en ung mann på 20 om en uke,
for rundt to år siden begynte jeg å føle det jeg i ettertid vil kalle depresjon uten at jeg tenkte mye over det på den tiden. jeg mistet interesse i alt og alle, karakterer gikk i dass og jeg fikk aldri gjort det jeg skulle. jeg begynte etterhvert å vende meg til nederlagene. begynte å drikke mer, og det første forholdet mitt endte. siden det har jeg periodevis falt tilbake på rus for å "fylle ett hull" og senere for å komme igjennom hverdagen i harde perioder.

jeg begynte og oppsøke hjelp for ca. ett år siden, mot søvnproblemer til å begynne med og etter en spesielt traumatiserende hendelse mer på det psykiske. jeg har siden gått til et par forskjellige psykologer med vidt forskjellige tilnærminger til problemet. ingen har gitt meg en diagnose men sagt jeg her "bipolare tendenser" legen har bare beskrevet det som ett "fase problem" og kjørt på med diverse antidepprisive.

tilbake til nåtiden.
jeg har en tendens til å avbryte terapi i en deprisiv fase hvor jeg ikke ser noe fremmgang, så er jeg tilbake til start. fyller hullet med alkohol dop og sex, har det gøy en periode, krasjer helt og bryter sammen. snakker med legen, får nye piller og noen anbefalinger og etter en stund er jeg tilbake i stolen på legekontoret.

slik jeg ser det er det en ond sirkel jeg bare må lære meg å leve med, men blir fortalt at det er feil tenkemåte.

er det bare sånn jeg er? kan jeg aldri klare og leve ett sunt og positivt liv?
og unnskyld språket, men hva faen skal jeg gjøre videre?
for jeg må bli ett helt annet menneske for å leve "ett godt liv"

beklager hvor langt det ble, men måtte bare få skrevet litt
Til forsiden