Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

føles ut som jeg kveles

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

føles ut som jeg kveles

sep 3 2018 - 19:35
Det føles ut som jeg kveles fra innsiden, jeg har en dårlig periode igjen.
Traumene har virkelig tatt tak og kommer i flashbacks hele tiden, jeg går ned i vekt igjen fordi jeg er konstant kvalm å må presse i meg mat. I disse periodene har jeg ikke lyst til å leve i det hele tatt, men jeg har ikke lyst til å dø heller, jeg vil bare ikke ha det vondt lenger. Det som får meg til å holde ut er at jeg venter på innleggelse, det er bare 1mnd igjen, en mnd igjen å kjempe alene.
Jeg kjemper for å holde meg rusfri også, har vært rusfri i snart 9mnd nå, jeg har ingen plasser å rømme lenger. Jeg har så lyst å rømme, smertene er for mye å bære på alene. Jeg trenger noen å prate med, noen som forstår.
Jeg vet at jeg er syk, men hvordan spør jeg egentlig om hjelp når jeg ikke helt vet va jeg trenger hjelp til? Jeg har vært syk så lenge jeg kan huske, det er bare meg og demonene mine mot verden.
Avatar

Re: føles ut som jeg kveles

sep 3 2018 - 23:27
Det høres vanskelig ut, men stå på! Har du ingen form for terapaut å snakke med frem til innleggelsen? Ps. har du prøvd næringsdrikk/-pulver?
Avatar

Re: føles ut som jeg kveles

sep 4 2018 - 14:06
Jeg går i samtaler, men føler ikke at de prøver å forstå meg eller klarer å sette seg inn i det. De får meg til å føle meg gal noen ganger..
Jeg bruker næringsdrikker, men selv det er vanskelig å få i seg enkelte ganger
Til forsiden