Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

deprimert, utbrent...

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

deprimert, utbrent...

okt 17 2018 - 20:00
etter 5 år med stress i en stilling jeg egentlig "arvet" uten å ha nok kompetanse/utdannelse ser det ut som det er en del ringvirkninger på vei...

jeg føler meg helt "lost", fungerer ikke i hverdagen, er blitt sur og inneslutta, tar ikke telefonen når venner ringer mer, orker ingenting, bare å komme seg til jobb er et helvete... har snakket med fastlegen om dette, han virker ikke å ta meg seriøst.. ber meg om å ta meg en tur i skogen å lufte tankene..og rett og slett "TA DEG SAMMEN"

Jeg kjenner på meg at jeg faen ikke orker mer piss på jobben, har bedt om en ny time hos legen nå, men vet han ikke kommer til å sykmelde meg. han har sagt det før at det er så vanskelig å få sykmelding mer enn 2 uker pga innskrenkinger fra NAV.. er det virkelig sånn?

Jeg orker uansett ikke mer, så får jeg ikke sykmelding så bare sier jeg opp å får heller leve på oppsparte midler til jeg kommer meg opp av dritten. føles ut som det tar noen måneder for å få energi igjen...

noen som har vært borti noe sånt? er det sant at det er vanskelig å få sykmelding for depresjoner/utbrenthet?
Avatar

Re: deprimert, utbrent...

okt 18 2018 - 00:12
Fastlegen din har et poeng med å gå deg en tur i skogen for å "lufte tankene", i allefall for meg når jeg var i en slik periode med depresjon og totalt utbrent. Jeg trengte vel og merke litt tid før jeg orket å gå meg en tur også, men da jeg gjorde det var det godt etterpå. Da hadde jeg på en måte "fått gjort noe".

For meg var det ikke vanskelig å få sykmelding, men dette var da i 2011/2012 for min del. Jeg opplevde det hele med å gradvis få mindre og mindre energi. Tilslutt hadde jeg en så vond sirkel at jeg sov, sto opp og dro på jobb, kom hjem og sov mer, spiste middag og gikk å sov igjen. Uansett hvor mye jeg sov så hjalp det ikke, jeg var helt totalt utbrent. Og med det og så kom jo sinne for ingenting og ville helst være alene. Tror familien også hadde problemer med å nå til under denne perioden..

Håper det ordner seg for deg og at legen tar tak i dette. Psyken er ikke til å kødde med...
Til forsiden