Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

depresjon

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

depresjon

aug 15 2018 - 16:50
jeg vil bare høre om det er noen andre her som relaterer til dette. jeg sliter med at når jeg våkner vil jeg bare gå å legge meg igjen, selv etter 12 timer søvn. jeg har prøvd å sette på klokke for å få en stabil søvn på 8 timer, men jeg er alltid sliten... har smerter i sidene og press i brystet. føles ut som jeg er syk, men har tatt prøver av alt som er og legene sier jeg er deprimert og smertene er bare deprisjons smerter. noen som har det slikt eller noen som har noen tips?
Avatar

Re: depresjon

aug 17 2018 - 21:45
Slik jeg forstår det utifra hva du skriver, mangler du noen mål og ambisjoner i livet. Sett deg noen nye mål. Noe nytt du vil lære, oppleve, hva som helst... eller bare være sammen med noen. Hvis du ikke har noen å være sammen med, bli kjent med noen nye. Det er godt mulig at frivillig arbeid kan hjelpe eller og bli medlem i en frivillig organisasjon hvor du får engasjert deg i noen saker du brenner for?

Hvis du ikke vet hva du brenner for, forsøk selvutvikling. På internett finnes det mye om selvutvikling å lese. Les det du finner interessant og fokuser på deg selv! Ikke sammenlign deg med andre du ser i sosiale medier.

Jeg vet det er tungt i starten å gjøre endringer, men et tips kan være å gå til innkjøp av en bok der du kan planlegge uke for uke. Ta et skritt av gangen.

Det kan og hjelpe å trene minst 1 gang i uka for jeg vet at fysisk aktivitet kan gjøre at en blir litt mindre sliten og at de smertene forminskes. Det er deilig å kjenne seg svett og at en har brukt kroppen og er fysisk sliten, istedet for at en bare er psykisk sliten.

Se og på hvordan kostholdet ditt er. Spis riktig og næringsrik mat og styr unna for mye sukker og junk food.
Til forsiden