Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Vil ikke dø, bare klarer ikke å leve ...

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Vil ikke dø, bare klarer ikke å leve ...

juli 31 2018 - 01:33
Et emne som godt beskriver hva jeg har slitt og fremdeles sliter med i hverdagen .... og mer kntenst blir det. Er ei jente på 26år som har slitt med depresjon siden jeg var 13. For to,år siden fikk jeg diagnosen ADHD i tillegg. Har hatt noen fæle fire år nå... min mor døde nå for fire år siden til jul, noe jeg fremdeles klandrer meg selv for.
Nå det siste året har heg hatt mye dritt på hjemmefronten. Det er barnefordeling mellom meg og min x som viser seg å være pedofil, vi har vært på barnehuset, kontaktet advokat, og hele den mølla der. Er så utslitt og oppbrukt at det er grusomt. Nå kommer snart datteren min til meg og blir her. Jeg e kjempeklar, men jeg vet ikke om jeg greier det. Om jeg er klar. Har slitt med selvmordstanker i 1år .... selvskading har jeg drevet med siden jeg var 14...... det hjelper ikke.... jeg tør ikke fortelle noe lege eller noen andre hva jeg sliter med.... jeg får det ikke til .... selv om jeg skulle ønske jeg klarte det, føler så fortvilt på å ikk ville leve, det å slippe å være til ..... den trangen p hele toden påføre deg skade ... er rådløs og aldri har noe føltes så håpløst ut, som nå ... det er grusomt ...
Avatar

.

juli 31 2018 - 01:50
Jeg skjønner det er mye på en gang, men det blir bedre skal du se. Jeg har litt erfaring med temaene du har nevnte, så jeg sendte deg privat melding hvis du vil snakke.
Avatar

Re: Vil ikke dø, bare klarer ikke å leve ...

des 2 2018 - 18:28
Det vil bli bedre med tiden, men du må søke hjelp. Ikke vær redd for å si hvordan du har det. Alle har en grense og når den her nådd er det ikke ok å presse den lenger.

Til forsiden