Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Umotivert til å fortsette å prøve

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Umotivert til å fortsette å prøve

sep 3 2018 - 14:22
Trøtt av å prøve å si ifra om at jeg ikke vil mer. Jeg finner ingen gode grunner for meg selv til å fortsette. Det er på tide for meg å kunne slippe, trenger at jeg ikke har det slik lenger. Har mistet lysten til å i det hele tatt få det bedre.. vil virkelig ikke fortsette i lang tid til å bli bedre.
Finner ingen jeg kan prate med som ikke hele tiden skal prøve å få meg til å bli bedre.. må bare ha en å høre etter and thats it..
Noen andre som skjønner hva jeg mener..? :(
Avatar

Re: Umotivert til å fortsette å prøve

sep 3 2018 - 19:29
Jeg vet ikke akkurat hvordan du har det, men jeg skjønner at det er en kamp. Hva slags behandling får du, om jeg kan spørre? Jeg kjenner til ei som var ganske så tungt deprimert over lang tid, og fikk prøvd elektrosjokkbehandling, som gjorde en forskjell. Det er jo også en hel del andre mennesker der ute som til slutt har kommet seg på bedringens vei etter lang tid, så jeg tror det lønner seg å stå i det en stund til.
Avatar

Skulle ønske

sep 18 2018 - 01:00
Skulle ønsket jeg visste hvor du befant deg, så kunne jeg ha vært den personen for deg. Håper du finner en løsning på livet. Det er kanskje den vanskeligste oppgaven vi har fremfor oss. Jeg prøver en dag av gangen. Det hjelper litt. Har informert venner om at jeg tar det opp når jeg vil, ellers kan dem "nesten" late som det ikke er noe som er galt. Det krever selvfølgelig at du er modig, og sier ifra når du trenger at noen kan ta seg tid, og høre på deg. Håper du tenker på meg, og vite at du ikke har det sånn alene. Det kommer bedre dager, men det kan virke som det aldri kommer til å skje, eller at alt håp er ute for deg. Det er da mann må ta tak i seg selv, trenger ikke være store taket, bare gi noen et lite hint om hvordan det står til nå. Noen du stoler på, eller ring etter hjelp. Det hjelper veldig for meg å hjelpe andre, selv når jeg har det som verst, det tar oppmerksomheten bort i fra alt det vonde. Tenk på det :)
Alt kommer og går, heldigvis, dette går over til slutt, jeg lover deg det. Klem
Avatar

Re: Umotivert til å fortsette å prøve

okt 4 2018 - 01:13
OP: Jeg skjønner akkurat hvordan du har det! Har det akkurat slik selv. Ser selv heller ikke noe poeng å fortsette å "jatte" om det. Ingen som hører etter allikevel.
Avatar

anonym79

okt 8 2018 - 05:59
Det er ikke alle som leser alle svar i alle tråder, eller vet hva de skal svare. Dessuten går jo siden veldig treigt for tida, og er oversvømt med innlegg av rent vrøvl fra spambots, som kan påvirke deltagelsen fra andre. Uansett tror jeg det er lurt for deg å gjenoppta behandlingen og ikke gi opp. Det er jo sånn her i livet at vi ikke har noen garantier, og det er vondt å måtte miste støtte fra mennesker som betyr noe for oss, men prøv å se på det som at de terapeutene du møter hjelper deg å plukke opp tråden igjen i alt det interne arbeidet du allerede har gjort. De gir deg sikkert noen retningslinjer for hvordan du kan gå frem, men det er du som gjør selve jobben med å bedre deg selv. Og hvis du nå greier å samle motet og finne en ny behandler, så kan det godt hende du får mer ut av det enn du tror.
Til forsiden