Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Snart jul - Endelig!

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Snart jul - Endelig!

des 6 2018 - 19:21
Hei!

Ja, endelig er det snart jul igjen. Jeg har alltid pleid å grue meg til julen, men ikke denne julen! For denne julen skal jeg endelig få avsluttet min eksistensielle lidelse. Endelig skal jeg bli kvitt depresjon & angst, endelig skal jeg slippe å føle skam. Endelig skal jeg slippe å se enda flere fakturaer som jeg ikke klarer å betale. Endelig skal jeg slippe følelsen av å være mislykket. Endelig skal jeg avslutte livet mitt.

Ønsker alle en fin jul!

Mann, 25.

Hei!

Jeg ser du har det veldig vanskelig, og du fortjener å få støtte og hjelp. Vit at vi er her og vi vil gjerne at du skal ta kontakt med oss. Dette kan du gjøre enten ved å skrive inn til oss ansatte på sidetmedord.no eller ringe Hjelpetelefonen på nr:116 123.

Administrator
Avatar

Re: Snart jul - Endelig!

des 6 2018 - 20:32
Hva skal til for at du skulle føle deg bittelittegrann vellykket da?

Jeg vil jo tro at du hadde ikke skrevet her hvis du ikke ville snakke med noen.
Avatar

.

des 7 2018 - 12:29
Innlegget er ulest.
Var mer ment som et av de få siste «håndtrykkene» i denne verdenen.

Au revoir.
Avatar

Re: Snart jul - Endelig!

des 7 2018 - 13:15
Håndtrykk med en hel haug med ukjente mennesker?

Du er forholdsvis ung og jeg vet ikke hva slags former for behandling du har prøvd, men jeg vet at depresjon er veldig dreven i å overbevise om at det ikke fins mer hjelp å få og at det nødvendigvis ikke er sant. Jeg skal ikke fortelle deg hva du skal eller ikke skal gjøre, men jeg tror akershusøst har rett.
Avatar

Re: Snart jul - Endelig!

des 7 2018 - 15:18
Snarterdetslutt: Enig med akershusøst og gummihjerte. Men hvis du allikevel skulle velge selvmord - see you on the other side :)
Til forsiden