Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Når man føler att man ikke er verdt noe..?

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Når man føler att man ikke er verdt noe..?

jan 20 2019 - 01:34
Først og fremst, en advarsel.. har gått å tenkt på å skrive dette innlegget lenge, men nå som jeg er beruset tørr jeg å skrive det. (ikke så sunt jeg vet det).

Hei, jeg er enn ung mann på 22. som helt ærlig sliter med å skjønne hvorfor jeg lever og hvorfor jeg ble til. har ikke noen brukbare egenskaper. langt fra atraktiv. og føler selv at jeg kunn er en pest og en plage for mine såkalte venner. akuratt i dag har jeg insett at vertfall en av de faktisk ser meg som en venn og ikke ne som de synes synd på og har kontakt med. men det er kanskje bar at jeg er en smule skutt i hue og tenker det verste om alt. aner ikke hvorfor jeg skriver dette. er kanskje bare for å få vite om det er flere so msliter med depresjon som sliter med å forstå hvorfor folk vil tilbringe tid med dem...

MVH en langhåra faen.
Avatar

Føler det samme

jan 20 2019 - 02:22
Føler mye av det samme som du beskriver her.
Er heller ikke så atraktiv at det gjør noe. Har bare 2-3 venner som ikke gjør narr av meg hele tida. Opplever det samme på jobb å. Holdes mest mulig utafor når ting skal skje.
Bra du har en som vil være sammen med deg da og som godtar deg som du er. Du må holde på han så har du i allefall en venn.
Ikke lette dette når hode ikke funker som det skal og bare gir oss dårlige signaler og tanker. Vi må prøve å tenke mer posetivt og ikke være så streng med oss selv. Vet godt det ikke er så lett.
Håper du får det bedre etter hvert.
Avatar

RE: Føler det Samme

jan 20 2019 - 03:24
Først og fremst takk for en respons.

Og har en venn jeg føler vill ha noe med meg og gjøre og ei veinne som har kjeftet på meg pga. at jeg føler jeg er uønsket. så har to venner jeg vet bryr seg. Og godt å ha noe venner du vet liker å prate eller være med deg.Men som du sier, er ikke lett og ikke tenke negativt hele tia. Men alt i alt, takk i ligemåde.
Til forsiden