Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Når det aldri blir bedre..

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Når det aldri blir bedre..

okt 15 2018 - 19:35
Hei, jeg er en mann på 31 år fra Nordland.
Har vært i psykiatrien siden jeg var 14 år.
Diagnoser: cPTSD, Tilbakevendende depressiv lidelse, Dystymi.

Har behandling 1 gang i uken ved lokal DPS og vært akutt innlagt ved Rønvik DPS 4 ganger. Jeg har også vært innlagt på 3 dagers opphold ved KAD sikkert 15 ganger de siste årene. I tillegg til ett 4 ukers opphold ved Rønvik DPS og jeg skal snart på ett 9+3+1 ukers opphold ved Viken Senter.

Store deler av livet mitt har vært tilbrakt i psykiatrien.. men jeg blir jo aldri bedre.
Selv i de "gode" periodene er jeg nedstemt. Er det sånn at jeg rett og slett ikke klarer å ha det bra ? er det en kode jeg rett og slett ikke klarer å knekke ? Hvordan får man det godt med seg selv, når man ikke klarer å se de små tingene i livet som de fleste andre føler seg tilfreds over ?
Kjenner jeg er veldig sliten av verden egentlig.
Er det noen andre her med dystymi og\eller cPTSD som kan gi noen innspill ?
Avatar

Re: Når det aldri blir bedre..

okt 18 2018 - 15:47
Det er leit å høre at du har hatt det sånn så lenge. Jeg kan ikke relatere til annet enn varig depresjon (som følge av kronisk smerte), men jeg føler virkelig med deg, da jeg vet hvor håpløst livet kan virke når man ikke ser nok tegn til bedring. Jeg håper likevel at du finner en måte å leve på som gir mening.
Avatar

Re: Når det aldri blir bedre..

okt 21 2018 - 13:11
Har ikke erfaring med cPTSD eller dystymi, men har slitt med depresjon i ca 17 år.. Kjenner meg veldig igjen i det med å ikke klare å glede seg over de små tingene. Har gått i gruppeterapi 2 ganger, der alle de andre har greid å bli bedre og har klart og glede seg over de små tingene i livet, mens jeg står på stedet hvil.. Håper vi kan få oppleve å klare det også! Det hadde vært fint å få oppleve å ha noen dager som man ikke føler man må tvinge seg igjennom, men som kunne vært enkle og fine..
Til forsiden