Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Når alt går til helvete

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Når alt går til helvete

mars 25 2018 - 03:11
Jeg vet egentlig ikke hvorfor jeg gidder å skrive her. Det gir bare en kort midlertidig trøst i alt faenskapet, men hva hjelper det. Ikke er det noen her som bryr seg uansett. Skal jeg være helt ærlig gjør ikke jeg det heller, for jeg har egentlig bare gitt opp håpet. Gitt opp å prøve, for jeg tør aldri. Gitt opp å håpe for det skjer aldri.

Hva er egentlig hensikten med å håpe. Jeg blir jo bare skuffet uansett. Det funker forsåvidt bedre å drite i alt, og vite at ting ender like jævlig som jeg forventer, istedet for å kaste bort tid på å håpe.

I skrivende stund triller tårene fra kinnene og detter i fanget, som dråper fra takrennen etter regnvær. Det får meg bare til å innse hvor tåpelig jeg er, som ikke engang kan skrive noe på nett til folk jeg ikke kjenner eller kommer til å se uten å grine.

Det er utallige ganger jeg skulle ønske jeg var noen andre, for slik jeg er har ikke ført så langt, spesielt ikke på vennefronten. Folk som har råd sier det er lurt å finne en hobby, eller melde seg på kurs. Men hva hjelper det når de eneste hobbyene du kan tenke deg er ensomme, og lite interessant for andre, eller at du ikke tør å snakke med nye folk. Jeg er så dårlig på alt som har med sosialt å gjøre at jeg ikke har noen god beskrivelse på det.

Jeg føler mer fortapt i en verden jeg ikke har kjennskap til. En verden som ikke kunne brydd seg mindre om meg. En verden som ikke har ført til noe særlig annet enn hvordan jeg er nå. Hva faen feiler meg, lurer jeg på av og til. Svaret varierer med humøret, men det pleier å være så mye at jeg ikke vet hvor jeg skal begynne

"Du er god nok som du er". Føkkings bullshit. Problemet er at jeg er som jeg er ....
Avatar

Hei Kreativtbrukernavn

mars 26 2018 - 19:41
Håper det går bra med deg.

Vis det er noe til trøst så er jeg mye alene og i høytider.

Jeg pleier å sove litt, da går tiden fortere.

Nei livet er ikke alltid lett. Men heldigvis kan det komme gode dager pluttselig, da er det herlig å kjenne at en lever. Har man det tungt noen dager, så vær du sikker på at da er det litt oppover dager, også detter man ned igjen også er man opp igjen av tunge dager. Etter Tunge dager, så er man pluttselig litt bedre og nesten gruer seg til å dette ned igjen. Men det er herlig at det finnes noen gode dager også.
PåskeKlem.
Avatar

Hei

mars 26 2018 - 23:23
Jeg ser du er sint og jeg kan også være det noen ganger. Det er lett å bli sint på verden og/eller seg selv. Det er frustrerende å oppleve at man aldri blir sett, hørt eller tatt på en god måte. En kan føle at en er alene med denne problematikken, men det er vi ikke...

Sånn jeg har forstått det så handler det om å gå etter sitt eget hjerte, gå etter ting en selv er interessert i fordi det vil være folk der som er lik deg. Og vi mennesker er laget slik at vi attrakterer mot de vi er like. Og når du møter disse personene gi av deg selv, tørr og åpne opp. Alt dette er selvsagt vanskelig og noe man må gi tid, noe som er det siste noen i vår situasjon vil høre.

Håper du får noe ut av dette, om ikke noe annet enn at jeg bryr meg.
Avatar

Re: Når alt går til helvete

mars 26 2018 - 23:55
Svaret variere med humøret!
Det er bare helt sant. I går var jeg så deppa og følte jeg ble spist opp innenfra. I dag er det bedre. Ikke noe trøst for deg, men føler virkelig med deg. Hvem du er spiller ikke noen rolle. Det er jævlig å føle seg så fortapt. Kan jeg hjelpe deg med ord gjør jeg det gjerne. Hvordan dette fungerer vet jeg ikke men vet du så skriv gjerne. Jeg svarer. Om ikke i dag siden det er sent så i morgen. Kanskje vi finner tonen. Ha en god natt. Si det til deg selv uansett hvor jævlig du har det. Nattaklem
Avatar

Re: Når alt går til helvete

mars 31 2018 - 15:56
Jeg har lest svarene her et par ganger, uten å finne trøst. Kanskje det bare er slik. Kanskje det bare skal være slik, at jeg er utrøstelig
Avatar

.

april 1 2018 - 17:35
Hva er det som er dine interesser da?
Avatar

.

april 2 2018 - 01:19
Jeg vet faktisk ikke. Jeg tror ikke jeg har noen ...
Avatar

-

april 4 2018 - 00:11
Jeg tror du har interesser men har bare ikke funnet de enda kanskje? fortell meg litt om deg selv, hvordan vil du beskrive deg selv? Liker du å bruke kroppen til fysisk aktivitet eller er du en som liker å være kreativ etc.?
Avatar

Aner ikke

april 8 2018 - 23:15
Tja, si det. Hva er det å si om meg selv, annet enn at jeg er en patetisk taper uten venner eller et liv. Kreativitet er noe jeg mangler. Hva du mener med å bruke kroppen fysisk er jeg usikker på
Avatar

Re: Når alt går til helvete

april 10 2018 - 15:42
Som en som sliter veldig med depresjoner selv kan jeg kjenne meg godt igjen i det du skriver. Har du oppsøkt lege for å få hjelp?Ville hvertfall gjort det så fort som mulig. Selv går jeg til psykiater, psykolog og fastlege annenhver dag.
Et annet tips er å rett og slett bevege seg. Komme seg ut, jeg vet det kanskje er vanskelig om du også har angst slik jeg har det, men bare å gå seg en tur hver dag uansett hvor kjipt det er, så hjelper det faktisk. Eller rett og slett begynne å trene, noe jeg har gjort. Dette er veldig bra for humøret. Fysisk aktivitet gjør at du blir litt gladere, dette varer som regel ikke mer enn under selve treningen. men det handler om å få litt struktur og ha noen gode opplevelser hver dag selv om de er kortvarige.

Hobbyer er også veldig lurt å skaffe seg, selv har jeg startet å spille gitar, og vurderer sterkt å ta et gitarkurs med flere folk slik at man kan jobbe med angsten og depresjonen, møte folk som du kan tilbringe tid med og gjøre noe du liker.
Avatar

Re: Når alt går til helvete

april 19 2018 - 22:37
Nei, jeg har ikke oppsøkt lege.
Jeg vil ikke gå tur eller trene alene, hvis jeg kan unngå det. Med min flaks kan jeg ikke det.
Til forsiden