Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Nå kommer snart smellen....

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Nå kommer snart smellen....

aug 18 2018 - 23:03
Hei, håper det går bra at jeg skriver her. Skal egentlig ikke klage da jeg har fast jobb, verdeNS herligste kjæreste, herlig barn og stebarn og fin familie og bil og alt mulig.... Men!
Det er et men her dessverre. Jeg har nå jobbet 11 år på samme sted hvor jeg er nå og uten å røpe for mye så er det veldig mye kvinner der jeg jobber, til tider er jeg eneste mann der. Helt siden jeg starta der har det vært forskjellige situasjoner, ble flytta på på huset, fikk oppsigelse som var ugyldig, blitt fryst ut men klart å kjempe meg tilbake for fullt hver gang!
Så har det vært bra en stund, inntil for 2 år siden....
Da var det i gang igjen med at de jeg jobber med var borte lenge og pratet seg i mellom om brukere vi har og om hvordan ting skal være osv osv, jeg fikk ikke vite noe. Tok det opp med min tillitsvalgte og ble møte med meg og leder. Ting ble bedre helt til de to jeg jobber med sa jeg ikke trengte vaktbikkje.
I år har de vært mye borte og latt meg ordne mye med brukerne, fordi de har prata. Også har de brukt vanvittig mye kjeft når jeg har kommet med beskjeder, når jeg har gjort noe og min leder ga meg en skyllebøtte rett før sommeren.
I ferien begynte jeg å Grue meg to uker før slutt, jeg har slitt ned hodet, kvalm og vondt i magen, knyter seg i brystet og vondt i begge armene mine og skuldrene :-( allikevel presser jeg meg på jobben.
Stemningen er bedre nå etter ferien, men klarer ikke å glede meg over å gå på jobb lenger, gruer meg :-( føler jeg har møtt veggen men redd for å ta det opp med legen i tilfelle de tenker jeg er hypokonder :-( samtidig er jeg engstelig for å ha barnet mitt, vet ikke hvorfor men tenker hva hvis sånn og sånn skjer, uroer meg og er redd for å såre stebarn også...
Uff mye tanker her og virker sikkert rar eller egoistisk men... Håper noen vil svare, god klem
Avatar

Re: Nå kommer snart smellen....

aug 19 2018 - 06:50
"Uff mye tanker her og virker sikkert rar eller egoistisk men..."

Rar og egoistisk? Hæ?! Absolutt ikke! :) Du er nødt til å ta hensyn til deg selv. Egoisme, når det brukes i negativ forstand, er når man UNØDVENDIG prioriterer seg selv/sine egne behov framfor andre. Og den definisjonen gjelder ikke deg i denne situasjonen!

_ _ _


"Jeg har nå jobbet 11 år på samme sted hvor jeg er nå og uten å røpe for mye så er det veldig mye kvinner der jeg jobber, til tider er jeg eneste mann der. Helt siden jeg starta der har det vært forskjellige situasjoner, ble flytta på på huset, fikk oppsigelse som var ugyldig, blitt fryst ut (...)"

Hva er mulighetene for å få en tilsvarende eller lignende jobb et annet sted isteden? (Eventuelt i samme by, slik at du og familien slipper å flytte noe sted.) Siden dette har pågått i 11 år (!), så er det tydelig at dette er et vedvarende problem som sannsynligvis ikke går bort.
Avatar

Re: Nå kommer snart smellen....

aug 20 2018 - 09:05
Hei og takk for svar :-) jeg har vært i kontakt med min arbeidsgiver og forespurt om f.eks overflytting innad men det viser seg vanskelig. Har også pratet med sjefen om det som har foregått og at jeg har gruet meg til jobb siden sommerferien, iår har det vært ekstremt som sagt.
Var hos min gamle lege også med det her og har pågått siden 2007 som sagt med ofte vondt i brystet, armer og hodepine deluxe over flere dager. Tror jeg har vært sykemeldt en gang og det var da jeg ble skilt. Legen tok det alvorlig og kom med råd og tips, fått en ny kvinnelig lege nå som jeg kan prate med og hun har hele storyen etter forrige lege. I tillegg vært gjennom noen kriser, nesten fyken uten grunn, skilsmisse med utroskap, barnet mitt som har vært syk, faren min som har hatt sin runde og nå senest familiemedlem som gikk bort i våres. Er litt rådvill her og nesten tråkig å tro man har møtt veggen i en alder av 31 år :-(
Avatar

Re: Nå kommer snart smellen....

aug 23 2018 - 07:11
Oi... du har vært gjennom mye ja...

Vel, fordelen ved å ha møtt veggen tidlig i livet er at du er bedre rustet hvis noe lignende skjer igjen seinere i livet. (Hvis du overkommer det da.) Veit du om de andre mennene på arbeidsplassen din også opplever den samme mobbingen/utstøtingen fra jentene?
Til forsiden