Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Jeg er så sinnsykt lei!

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Jeg er så sinnsykt lei!

jan 12 2019 - 16:18
Jeg eer så lei!
Vet ikke hva jeg skal gjøre lenger.
Jeg har en tilkallingsjobb og jeg får bittelitt dagpenger av nav som snart tar slutt.
Jeg har prolaps i ryggen og konstante smerter 24/7. Lever på smertestillende.
Jeg er i et elendig forhold og han er dessverre nødt til å betale alt.
Jeg prøvde å fortelle legen min at jeg er deprimert, men han mente at det var pga forkjølelsen jeg også hadde akkurat på det tidspunktet og ba meg komme tilbake om noen uker hvis det fortsatt er like ille. Den kvelden hadde jeg et ganske heftig sammenbrudd og slet veldig med å holde meg selv i tøylene og ikke gjøre noe dumt. Legen er den eneste jeg har sagt det rett ut til at jeg er deprimert og han ville ikke høre. Nå sliter jeg veldig med å dra tilbake å måtte si det IGJEN. Det var altfor tungt å krype dit å si det første gang. Jeg forteller ingenting til vennene mine for da er de også deprimerte. Jeg gidder ikke si noe til samboeren min for han sitter bare med nesa nedi tlf og bryr seg ikke. Dessuten sier jeg nesten daglig at jeg er lei livet og ikke vil leve mer og han sier bare: nei ikke si sånt.
Jeg vil så gjerne ut av dette forholdet, men jeg klarer meg ikke økonomisk og ikke klarer jeg å jobbe med denne ryggen og ikke funker fysioterapi. Det er en skikkelig ond sirkel og alt er så tungt. Jeg tenker på selvmord hver eneste dag men jeg klarer ikke å gjøre det selv. Skulle gjerne blitt truffet av en lastebil eller noe sånt.
Avatar

Re: Jeg er så sinnsykt lei!

jan 12 2019 - 16:49
Uffda, det der høres ikke greit ut. Vil anbefale deg å bytte lege! Evt kan du prøve å si alt sammen rett ut. Skriv det gjerne ned på et ark i forkant, så du ikke glemmer noe.

Det må garantert gå an å få til en eller annen ordning så du kan slippe å være økonomisk avhengig av en partner. Jeg vet f.eks at det går an å søke om bostøtte via Husbanken hvis man leier egen bolig, og siden du er i så dårlig stand til å jobbe, så må det jo være en annen form for stønad du har krav på.

Uansett, ta det opp med legen hvor tøft du har det mentalt. Og hvis han ikke tar deg på alvor, så bytter du lege!

Jeg vet hvor vanskelig det er å leve med konstante smerter og føle at man ikke blir tatt på alvor av leger.
Hold ut! Jeg heier på deg!

Avatar

Re: Jeg er så sinnsykt lei!

jan 12 2019 - 16:50
økonomiske problemer i tillegg til andre ting er virkelig et hinder i dagensamfunn. Har slitet med penger i mange år selv og det er vanskelig. Nav har krav på seg å dekke til husleie og livopphold hvis du ønsker deg ut av dette forholdet du mener ikke er bra for deg.

Jeg har Levd lenge på stønad fra nav og det er ikke mye men det er vel kanskje bedre enn å fortsette i den samme onde sirkelen. bryter man ikke sirkelen blir man jo sittende fast også.

Ang legen vil jeg anbefale og ta en ny tur og virkelig få han til å forstå hvordan det er med deg fortiden. mange leger har dårlig tid og mange pasienter og er kanskje litt raske til å bli ferdig med timen.

Jeg har hatt mye dårlige erfaringer med leger og psykologer som ikke vil høre etter og jeg har byttet lege og psykolog flere ganger for å finne en som faktisk tar seg tid og hører på det du sier.

Uansett ønsker deg lykke til :)
Til forsiden