Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Ingen ser meg..

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Ingen ser meg..

sep 13 2018 - 11:46
31 år, 3 barn, god jobb, kjekke venner, hus, bil... Men et forhold som har brutt helt sammen og jeg orker så vidt stå opp om morningene. Ingen rundt meg ser hvor mye jeg sliter. Jeg er veldig åpen til mange om hva som foregår og at det er slitsomt. Men de skjønner ikke at jeg ønsker å avslutte livet hver dag. Jeg kunne aldri gjort det for ungene mine fortjener bedre. Men jeg er så lei. Kan ikke huske en tid hvor jeg ikke har hatt selvmordstanker. Tror det har foregått siden jeg visste om at man kunne ta sitt liv. Jeg er ensom og frustrert, utslitt, lei, lite motivert. Spiser for å føle meg bedre og er tyngre enn jeg noen gang har vært. Faren til ungene vil ikke snakke om hva som foregår mellom oss.. Er så lei av alt...
Avatar

Re: Ingen ser meg..

sep 13 2018 - 13:12
Har du snakket med lege om dette?
Avatar

Re: Ingen ser meg..

sep 13 2018 - 21:30
Jeg har samme tankene som deg, sender deg derfor en veldig god klem
Avatar

Re: Ingen ser meg..

sep 14 2018 - 07:37
Jeg skjønner at det er vanskelig å ikke føle seg forstått av sine nærmeste. Samtidig vet jeg at folk sine evner til å hjelpe og forstå, ofte er begrenset når det gjelder områder de ikke har god nok erfaring med, og at profesjonelle derfor gjerne er langt bedre egnet til å kunne hjelpe en til å fungere i bedre harmoni med alle tankene og følelsene, i stedet for å føle at man fullstendig drukner helt alene.
Til forsiden