Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Ingen forstår hvordan jeg har det

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Ingen forstår hvordan jeg har det

okt 30 2018 - 21:56
Er så utrolig langt nede for tiden og har ikke noen jeg kan snakke med det om og ingen jeg føler bryr seg ordentlig om meg... drev med rus i ca1 år for å føle en lykke iblandt og komme meg bort fra de vonde tankene, men har nylig sluttet med dette og kjenner hvor vanskelig dette kan være dager der jeg føler meg så elendig... er itillegg så utrolig vanskelig å holde seg borte fra rusen når jeg har det så tøft og når jeg ikke kan snakke med noen om det. Vet ikke lenger hva jeg skal gjøre for hode mitt holder på å eksplodere og jeg skulle gjerne hatt noen å snakke med som kanskje er i samme båt eller som har gått gjennom litt av det samme selv...
hilsen en utrolig sliten 18år gammel jente
Avatar

Hei

okt 30 2018 - 22:31
Skjønner at du har det tungt og sliter. Du er ikke alene om å være deprimert. Jeg selv prøver å godta at jeg konstant er litt deprimert hele tide. Og ja det er tungt å kjenne på følelsen av å være deprimert. Tungt å hele tiden prøve å rømme ifra den deprimerte følelsen. Som å springe igjennom en skog og man hvet at man blir forfulgt av noe skummelt og ondt. Hvor lenge skal man liksom orke å løpe.
Du skriver at du kunne ønske at du kunne snakke med noen som har det akkurat sånn som deg og som kan forstå hvordan du har det. Men hva med å fortelle dine nærmeste hvordan du har det?
Avatar

Re: Ingen forstår hvordan jeg har det

okt 31 2018 - 02:23
Det er helt innafor å søke seg til noen å snakke med som deler lignende erfaringer, men det er også lurt å oppsøke profesjonell hjelp når det blir for krevende, dvs å snakke med lege om det så du kan få henvisning til terapi (og evt prøve medisiner). Du kan også sjekke ut noe som heter Rask psykisk helsehjelp. Google det og sjekk om tilbudet finnes i din kommune. Det er gratis og du behøver ingen henvisning fra lege, selv om samarbeid med lege er anbefalt.
Avatar

.

okt 31 2018 - 23:02
De nærmeste vet hvordan jeg har det, men klarer ikke helt å forstå det siden de ikke har opplevd lignende selv og tror alt løser seg etter tid. Skal prøve å lese om Raks psykisk helsehjelp!! tusentakk
Til forsiden