Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Hvorfor?

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Hvorfor?

sep 1 2018 - 00:00
Hvorfor måtte jeg bli født. Hater alt med meg selv, personlighet, utseende og oppførsel. Jeg føler at alt har gått nedover siden 7 klasse når jeg bytta vennegruppe til de jeg syntes var kule. Forlot vennene jeg hadde hatt så lenge jeg kunne huske for en annen gjeng. Gikk egentlig aldri helt som planlagt og ble aldri ett ordentlig medlem. Fikk meg en ny vennegruppe i slutten av 8ende klasse som jeg følte meg fornøyd med selvom jeg gjorde mye dumt og ga faen i skolen. Ble stempla som han som bare ga blanke faen i alt og aldri tokk noe serriøst. Prøvde flere ganger å oppnå kontakten med de gamle vennene mine men følte aldri at jeg helt passet inn siden de hadde begynt å se på meg som den personen også. Begynte å ta stoff med vennene mine sånn som LSD og MDMA som jeg egentlig føler at hjalp. Ble mer fornøyd med meg selv og klar over hvem jeg var og hva jeg ville. Ble ikke minst motivert til å jobbe for det. Etter at politiet kom på døra mi og ødela alt for meg ved å sette meg på pissings og å gi meg påtale. Mistet kontakten med de vennene også etter det inkludert han jeg ville si var min aller beste venn som jeg ble nær med etter mange LSD turer og dager med sammen der vi tokk MDMA og bare snakket sammen. Nå har jeg ingen, er bare stemplet som han som gir faen, tar stoff og lå med en litt stygg jente i 10ende som jeg angrer noe utrolig på men det bare skjedde. Føler at foreldrene mine er skuffet av meg etter alt det med dop. Har drømmer og mål men null motivasjon. Kommer meg ikke opp om morgenen, gir fortsatt faen i skolen selvom jeg egentlig er ganske smart. Jeg vil gjøre det bra men klarer det bare ikke. Vil bare ta livet mitt på en måte som ikke er smertefull, det eneste som stopper meg er at jeg ikke vil såre familien min. Skulle ønske jeg bare aldri ble født. Alt jeg vil er å ta drugs og ha det bra med andre. Hadde liksom bare venner innenfor det miljøet, gode venner. Ekte, genuine mennesker. Men mista det alt etter at politiet faen meg kommer og ødelegger for meg. Sier at de skal hjelpe meg men gjorde bare alt verre. Hvorfor kan jeg ikke bare forsvinne.
Avatar

Re: Hvorfor?

sep 2 2018 - 23:44
Du bør kontakte lege og få henvisning til terapaut! Det er viktig å be om hjelp når man føler det sånn som du beskriver. Det er veldig fort gjort å forville seg inn i en livsstil som ikke nødvendigvis er den sunneste for en selv. Jeg skal ikke påstå at de du tok dop med ikke var ekte venner for deg, men det er veldig typisk å føle seg nært tilknyttet med noen som man deler så sterke rusopplevelser med, selv om det ofte handler like mye om et ønske om å flykte fra hverdagen, som ikke er særlig sunt i lengden. Jeg tror det kan hjelpe deg masse å komme i snakk med en terapaut om alt det du bærer på. Kanskje du kan klare å åpne deg opp til foreldrene dine også? Jeg liker å tro at foreldre vil det beste for en, selv om de kanskje ikke alltid utviser akkurat den støtten man behøver. Jeg vet av erfaring at det kan være vanskelig å føle seg sett og hørt av foreldre og at det ikke alltid føles som at de vil forstå, men jeg tror definitivt de vil hjelpe som best de kan hvis du er ærlig om hvordan du har det. Det aller viktigste er uansett at du får profesjonell behandling.
Til forsiden