Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Hjelp første time i psykisk helse team i morgen!

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Hjelp første time i psykisk helse team i morgen!

jan 14 2019 - 08:28
Som nevnt i overskriften skal jeg inn til min første time innen psykisk helse i et psykisk helse team, og gruer meg så jeg er kvalm. Hvordan er det å komme dit? Hva kommer til å skje? Er det vanlig å feige ut før så man ikke kommer seg dit?
Pleas gi råd og egne erfaringer
Avatar

Re: Hjelp første time i psykisk helse team i morgen!

jan 14 2019 - 12:19
er det et helt team ? eller det til psykolog,psykiater ?

Som regel starter de med og bli kjent med deg første timen. kan hende de spør om hva som du sliter med og sånt i slutten av timen. De er også interisert i å vite hva du selv tenker du vil ha hjelp med eller hvorfor du kommer til de.

det er mange som gruer seg til å snakke med noen når det angår psykisk helse, Hvis du har skikkelige problemer som plager deg som jeg regner med du har siden du skal til de så vil jeg anbefale deg og møte opp til timen. Det er ingen som "dømmer" deg der for at livet til tider er vanskelig. De er der for å hjelpe.

Har du det ille kan det ikke skade å få snakket med noen som kan skjønne hva du går igjennom :)

Til forsiden