Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Gråtetokter :(

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Gråtetokter :(

jan 15 2016 - 16:33
Fredag og det skal være trivelig.bånn i bøtta.det er bare trist,og jeg skjønner ikke vitsen med dette livet
Avatar

Ikke gi opp

jan 16 2016 - 07:28
Har prøvd ta kontakt med noen selv ikke enkelt det heller når du bare føler deg til bry og de er opptatte. Er også alene hele tiden. Sendte snapchat til noen om ensom også her jeg bor! For å få de til å forstå. Kun et svar. ..det Gjør ikke akkurat ensomhet følelsen mindre. Bare utdyper det svaret om at det ikke alltid er lett ta kontakt og når man er så deprimert fra før er det ikke bare bare. Har bare akseptert at nå er det slik .håper du får det bedre. Er viktig ta vare på seg selv men lett la være når alt er tungt. Ikke gi opp :)
Avatar

Re: Gråtetokter :(

jan 16 2016 - 09:27
Takk for svar
det går bedre. Skal slutte å ha dårlig samvittighet for at jeg rekker lite
Det går tregt det meste fortiden. Jeg rekker vel det mest nødvendige.det blir lett for mye tanker.ha en fin dag
Avatar

Re: Gråtetokter :(

jan 16 2016 - 09:41
Jeg sitter i kø for få psykolog17 uker ventetid. Er sykmeldt 50% har snakket med en privatpsykolog som skal utrede litt om jeg kan vente så lenge.det fines håp men det tar tid å få hjelp
Avatar

heia

jan 18 2016 - 01:30
Vil bare si hei ,du er ikke alene.Jeg er 43 og føler meg som deg oftere og oftere.i det vanlige ville nok ingen tenke at jeg er syk eller deprimert,bare de med erfaring vil skjønne at det er en grunn til at man trekker seg unna.
Første gangen jeg hadde angst anfall var jeg vetskremt,trude jeg skulle dø.Tok kontakt med lege og ba om psykolog,da han sa at det kunne jeg bare glemme forde det var så mange andre som trengte det mer da ga jeg opp.Nå har jeg fått hjelp endelig og håper det samme for deg.Skal inn på et opplegg der jeg også får psykolog hjelp samt hjelp for sykdommen min.
Det er ikke rart folk sliter,det er alt for lite hjelp og få.Lykke til.
Avatar

Re: Gråtetokter :(

jan 18 2016 - 05:37
Jeg stiller meg bak det Kveldsnytt sier. Viktig å få inn noen stemmer med et positivt perspektiv, for hvis bare de tungt deprimerte skulle legge inn innlegg, så tror jeg ikke det hadde hjulpet noe. Depresjon er smittsomt. Derfor tror jeg det er viktig å ha flere å snakke med om slike ting. Om man bare har én god venn å snakke med, må man passe på litt å ikke "spy" ned denne med eder og galle hver gang, selv om han/hun er den eneste som lytter. Men jeg vet det ikke er lett - jeg har stort sett ingen å snakke om slikt med. ...ikke at jeg har prøvd så veldig.

Jeg skriver her fordi jeg også er deprimert av og til. Det som hjelper aller best for meg, er å legge meg og sove til dagen etter (hvis det er den tiden på døgnet). Ellers får jeg opp humøret med kaffe og sjokolade. Men jeg kan ikke drikke hver dag, for da blir jeg ko-ko. Denne natten er jeg uvanlig søvnløs. Jeg tenker nå at jeg skal være mer åpen med mine omgivelser om hvordan jeg har det (teorien er at mitt rolige ytre gjør det indre mer ustabilt). Men er det noe jeg har lært, så er det at jeg ikke må høre på det jeg tenker om natten når jeg ikke får sove.
Avatar

Nattens deilige ro.............

feb 24 2016 - 08:26
Jeg har det slik at nettene er en "fritid" for meg; enten sover jeg - eller jeg er våken og positiv. Sengen blir et deilig sted da - altfor deilig!!!
Avatar

Re: Gråtetokter :(

feb 27 2016 - 01:06
Ja, det er ikke alltid fredag, eller helg for den saks skyld, er så veldig hyggelig når man føler seg ensom. Ja, ofte spør jeg meg selv hva meningen er med alt sammen - med hele livet......det er så vanskelig når man har slitt så mye......og det ser liksom ut som om det ingen ende skal ta...
Til forsiden