Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Føler jeg drukner

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Føler jeg drukner

jan 28 2019 - 21:43
Hei, jeg er en som driver aktivt med en tidskrevende idrett, jeg går på skole, har kjæreste, foreldre, trenere og lærere som har høye forventninger til meg. Jeg blir utmattet av hverdagen og orker ikke tanken på en ny uke som starter. Jeg har ikke energien til å gjøre noe.
Har drevet med litt selvskading, ikke noe serriøst, gjorde det i et håp om at noen skulle spørre meg om det og skjønne hva det var... ingen spurte og ingen brydde seg. Noen ganger føles det som om jeg er under vann og skriker men ingen gidder å bry seg fordi de har viktigere ting å gjøre enn å bry seg om meg.
Avatar

Re: Føler jeg drukner

jan 29 2019 - 01:56
Noen ganger er ikke menneskene rundt oss så oppmerksomme som vi skulle ønske, men det betyr ikke nødvendigvis at de ikke bryr seg. Det betyr bare at du må be om oppmerksomheten deres på en mer direkte måte, som ved å fortelle dem hvordan du har det og si at du trenger hjelp til å finne ut av det.

Jeg antar at det finnes en helsesykepleier på skolen din? Dit kan du også gå for å be om hjelp.

Evt. kan du oppsøke en helsestasjon for ungdom for å snakke med noen. Tilbudet er gratis og de har taushetsplikt.
Avatar

Re: Føler jeg drukner

jan 29 2019 - 15:18
Det er viktig å ta disse varslene fra deg selv på alvor og gjøre tiltak som får deg til å ha glede og overskudd i hverdagen. Og som gummihjerte sier, si disse tingene på en direkte måte. Skulle du føle deg avvist eller bagatellisert, så gå til en annen som kan hjelpe deg.

Du er tidlig i livet og det er vesentlig at du raskt kommer ut av denne tilstanden så det ikke blir kronisk. Helse er viktigere enn prestasjonene som lærere, trenere og andre har til deg.

Jeg synes du er klok som kjenner på disse symptomene og som tar det opp, nå gjelder det bare at du får tatt det opp med noen som kan støtte deg i ditt nærmiljø.
Til forsiden