Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Deprimert.

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Deprimert.

aug 16 2018 - 09:29
Heisann. Jeg er en gutt på 25 som sliter en del med depresjon og veldig mye med overtenking.

Har egentlig lenge hatt ett «mørke» inni meg som bare har lugget og ulmet, og etter to av mine nærmeste kompiser tok livet av seg på ganske kort tid i fjord har dette kommet mer og mer frem. To måneder etter dette gjorde jeg og eksen min det slutt, vi hadde vært ilag i 4 år. Så 3 måneder etter dette klarte jeg å kjøre fra meg sertifikatet, dette blir nevnt da bil og kjøring har vært min «terapi».

Jeg har aldri skrevet noe sånt som dette før, og synes egentlig det er litt skummelt. Men ihvertfall, det største problemet mitt er overtenking. Uansett hva jeg gjør eller sier, overtenker jeg det etterpå. Jeg føler at alt jeg gjør blir galt.. noen ganger har det blitt så ille at for å få stoppet stemmene i hodet har jeg tydd til selvskading, noe som funker der og da, men selvfølgelig ikke i det lengre løp. Jeg har to selvmordsforsøk bak meg og har absolutt ingen planer om å prøve på nytt, da jeg vet hvordan det er å stå på andre siden av noe sånt nå, men tankene og fristelsen er der.

Vet egentlig ikke hvorfor jeg skriver dette innlegget, kanskje for å finne noen som har det likt, og noen jeg kan prate med? Ikke vet jeg, men håper at noen kan komme med noen «gode ord» eller noe.

Mvh. Slashism.
Avatar

Re: Deprimert.

sep 3 2018 - 00:36
Så leit å høre at du har det sånn! Det må være kjempetøft å takle så mange tap på en gang, ikke rart at følelsene og tankene dine tærer på deg. Har du oppsøkt terapautisk behandling før?
Til forsiden