Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Deprimert og ensom etter isolering

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Deprimert og ensom etter isolering

okt 20 2018 - 18:08
Hei. Jeg har blitt så ensom og deprimert av å gå med angst over tid. Jeg ble anklaget for et overgrep helt uskyldig. Et menneske trengte å legge skyld på noen og det ble meg. Jeg ble anmeldt. Det var ubehagelig men jeg var ikke redd for jeg viste at historien var uriktig. Saken ble raskt henlagt som intet straffbart forhold anses bevist etter vitner hadde blitt avhørt men en stund etterpå begynte jeg å bli redd for om folk kunne tru det var noe i det osv. Utviklet angst og nå sitter jeg bare hjemme. Blitt veldig ensom og deprimert pga det. Orker snart ikke mer. Noen råd og gode tips på veien kunne jeg trengt.
Avatar

Re: Deprimert og ensom etter isolering

okt 20 2018 - 19:04
Anbefaler at du snakker med lege om det så du kan få henvisning til terapeut eller gruppeterapi. Evt kan du sjekke ut 'Angstringen' (gruppeterapi uten henvisning som drives av andre med angst) eller 'Rask psykisk helsehjelp' (gratistilbud, uten henvisning) for å se hvilke tilbud de har i din kommune.
Til forsiden