Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Deprimert - hva blir neste?

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Deprimert - hva blir neste?

aug 1 2018 - 22:39
Nå kommer de første fare signalene på depresjonen min, jeg kjenner jeg blir urolig og redd.
Jeg vet ikke hvor langt nede jeg kommer til å ende, jeg vet ikke hva jeg kommer til å gjøre med meg selv og hvordan de rundt meg vil reagere eller gjøre. Kjæresten min blir bare sint på meg og vennene mine faller vekk. For meg er bipolar lidelse en ond sirkel, jeg vet aldri hva det neste blir.

Hva blir neste? Vil jeg finne utveier selv, vil jeg ty til narkotiske stoffer for å få den fantastiske følelsen? Vil jeg skade meg selv? Vil jeg prøve å ta livet mitt igjen? Jeg er så utrolig redd. Det er så vanskelig å snakke om det til noen, ikke en gang psykologen min. Jeg får frem noe men ikke alt, det er alltid noe som ligger igjen innerst inne og graver seg lenger og lenger inn.
Jeg kjenner selvmordstankene men de er ikke så sterke at jeg kommer til å gjøre noe ennå, men til slutt vil det bli så ille at jeg ikke sier det til noen fordi jeg har bestemt meg på ordentlig og det er da det skjer, det jeg er redd for skal skje.

Jeg må få det ut så det blir her gjennom anonym skriving så ingen vet at det er meg. Det gir meg ro.
Avatar

Frem til lyset!:)

aug 1 2018 - 23:25
Bra at du finner veier for å søke råd ..og her er du trygg og anonym..Du kan skrive hva du føler..og hjertet ditt blir en kg lettere(he he..)..og du kan sikkert ringe de som jobber på denne siden..Du er aldri alene..og tom kan vare anonym og få råd og ro i tankene...Les innleget nærme slutten og ring...Modig gjort at du ikke holder inne..og søker råd..Tenk alltid det..når du har det vanskelig..snakk om det og søk råd....Gå til psykologen og..fordi det letter deg litt og blir jo lettere stemning hjemme..Tenk at din kjæreste kan få litt angst og bli redd..og reagere på a ta litt avstand...Psykologen kan hjelpe deg..å tømme ballasten og ta mindre på henne..D kan hun senke mer skuldrene og se bedre dine behov i de depressive øyeblikkene.:)Lykke til!:):)
Til forsiden