Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Deprimert? Faen.

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Deprimert? Faen.

aug 8 2018 - 20:06
Deprimert, eg har vell så lenge eg kan huske, slete med depresjon i perioder, vell ikke når jeg var barn, såvidt jeg kan huske... deprisiv som diagnose sa legen, faen sa eg. For en idiot.... Eg var bare sint, tenåring og misforstått tenkte eg, vell... 12 år senere. Jeg vet bedre. DEPRIMERT... Men hvorfor er det fortsatt så jævlig nederlag. Hvorfor føler jeg meg så himla alene om det, om alt. Misforstå meg rett, jeg er jo ikke alene, jeg har en mamma som står ved min side, støtter, trøster, prater og noen ganger kjefter litt når det trengs! Jeg har venner, noen jeg kan ringe om jeg trenger en klem og medlidenhet, andre jeg ringer når jeg trenger en kraftig love slap. Det er jeg jeg kaller det, en bitchslap ment av kjærlighet. Jeg har familie utenom, jobb jeg elsker og er flink i, også har jeg han, samboeren, han som også er deprimert... han som bare sover, han som så gjerne vil, men ikke alltid klarer. Han som egentlig trenger at jeg er tilstede for han! Han som prøver så godt han kan, han som misforstår, snur seg vekk, elsker, hater, forstår, gjør alt bedre, gjør alt så mye verre... Men jeg har han! Hvertfall nå.
Avatar

Re: Deprimert? Faen.

aug 8 2018 - 20:40
Hei

Ikke ta det som ett nederlag at du er deprimert igjen. Jeg tror at jeg selv også er litt deprimert igjen fortiden. Sist jeg var deprimert så tenkte jeg at jeg aldri mer skal bli deprimert igjen. For da skjønte jeg hvor kjipt det er. Å ingen ønsker vel egentlig å ha det kjipt.

Jeg skjønner på deg at du er litt forbanna og oppgitt av at du er deprimert igjen. Jeg selv tror at jeg har lett for å bli deprimert fordi jeg tilbringer så mye tid alene hjemme.

Så det jeg ønsker å si til deg er at. Prøv å kjenne etter på følelsene dine. Ja følelser er faktisk det vi oftest glemmer å kjenne etter. Kanskje du lettere kan forstå depresjonen din om du finner ut hvilken følelelse som gjor deg deprimert. Er du gla, lei, deg, trist, kjeder deg, ensom selv om du har kjeæreste osv.

Håper det kan hjelpe deg å kjenne bedre etter følelsene dine.
Avatar

Re: Deprimert? Faen.

aug 13 2018 - 16:52
Problemer er at jeg kjenner for mye på følelsene... der jo et slags komfort teppe. 3lker er det bare meg?
Avatar

Hei igjen

aug 14 2018 - 00:32
Men det er jo bra at du har mye kontakt med følelsene dine. Klarer du å sortere ut hvilke følelser som treffer deg mest?

Til forsiden