Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Depresjon

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Depresjon

jan 26 2019 - 22:51
Ingen som liker meg lenger. aldri mere venner i livet mitt. alle hater meg. hvorfor viser ingen hensyn eller respekterer meg for den jeg er. Jeg har bare hatt falske venner.
Skal mennesker virkelig ha det sånn.liksom det å si unnskyld til noen som man liker så godt.men jeg er så lei meg. Jeg trenger virkelig venner. Jeg har det helt forferdelig om dagen å er veldig ensom å helt alene å gå turer alene er grusomt for meg med vonde tanker å ideer.jente på 25 fra Lier. Venner er alt for meg.les dette her snille å hyggelige folk her inne. Jeg har ingen venner.
Avatar

Re: Depresjon

jan 26 2019 - 23:45
Vet hvordan det er å gå turer aleina og alle de vonde tankene som dukker opp. Går gjennom noe lignende selv akkurat nå.
Prøver selv og finne ting å gjøre annet en å gruble på vennskap.

Setter også relasjoner øverst oppe på listen min av hva som er mest verdifult for meg selv.
Vennskap er komplisert og har selv de siste 3 uker nesten ikke gjort noe annet enn å gruble på hvordan å bedre sosiale omstendingheter.
Men ender bare opp med å grave meg selv ned med grubling.

Tror ikke vi kan gjøre stort annet en å skifte fokus. Følte meg mye bedre i desember før all grublingen tok plass.

Hilsen gutt på 23.

Avatar

Re: Depresjon

jan 26 2019 - 23:56
Jeg kan dessverre ikke tilby vennskap, men jeg håper du er i behandling for depresjonen i tillegg til å søke etter nye relasjoner.
Avatar

Re: Depresjon

jan 27 2019 - 20:19
Det er noe med hva en uttrykker selv også, hvilken innstilling en har. Du beskriver deg og din situasjon som at du er et offer for urimelige mennesker. Er virkelig verden full av urimelige mennesker eller er den full av mennesker som gir hvis de får, tror du?

Jeg skjønner at du har det vondt og er lei deg, men for å få venner må en selv tilby det en ønsker seg. En må være en venn for andre for å få venner selv. Og vennskap må holdes vedlike, det blir borte uten vedlikehold og interesse.

Du skriver at du har hatt bare falske venner. Vel, jeg har prøvd å være din venn, men kjenner meg overhode ikke igjen i å være falsk. Jeg reiste hele veien til byen din for å møte deg og vise deg vennlighet, jeg forsøkte å foreslå aktiviteter du muligens likte for å få deg til å ha det litt bedre. Du avslo. Hvis dette er den vanlige måten din å behandle dine potensielle venner på, så kan jeg forstå det du skriver om at ingen liker deg mer. Nå er jeg så voksen at jeg bryr meg ikke om denne avvisningen og disse karakteristikkene dine, men skal du få unge venner og venner som kan være i livet ditt framover, er du nødt til å se på hva slags respons du gir til dem som prøver å strekke ut en hånd til deg.

Disse muligens litt tøffe sannhetskorn fra meg nå kommer etter at jeg flere ganger har sett at du skriver innlegg i denne stilen og har tenkt at kanskje er det nettopp klar tilbakemelding du trenger for å endre kurs slik at du lykkes i å få venner.

Ønsker deg alt godt og masse lykke til!
Til forsiden