Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Bipolar og ødelegger forholdet

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Bipolar og ødelegger forholdet

juli 29 2018 - 12:33
Hei
Kjæresten min blir ofte veldig sint på meg når jeg har mine nede perioder med depresjon. Han spør meg om jeg liker å ha det sånn og når jeg sier nei så mener han jeg skal gjøre noe med det for å «redde» forholdet vårt.
Men hva kan jeg gjøre for å fikse noe jeg egentlig ikke kan fikse, det er jo ikke noe jeg kan snappe ut av. Jeg tar jo medisinene mine men får fortsatt de periodene men bare ikke like sterkt.
Han blir så sint når jeg ikke klarer å håndtere depresjonen alene, det blir smelling med dører og han blir sint for den minste ting jeg prøver å gjøre riktig og han forteller meg at det er feil for å gjøre det klinkende klart at jeg gjør det meste feil.

Er det noen med bipolar eller som er/har vært i samme situasjon som har tips til hvordan jeg kan fikse det?
Det ødelegger masse for meg når han blir så sint, det ødelegger for at jeg skal bli bra igjen.
Avatar

Ditch That bitch

aug 2 2018 - 03:35
Jeg er sikker på at han sikkert er en god person og alt det der, men ærlig talt gurl. Om han ikke takler deg på ditt «verste» så fortjener han faen meg deg ikke på ditt beste!

Jeg er bipolar selv, og det er noe dritt når folk ikke forstår deg. Du må bare finne noen som forstår at den personen som de ser når du er down, ikke er deg. For det er ikke det og de må respektere at du har det vondt og de SKAL STØTTE deg! Hvis han blir sint på deg på drar han bare masse negativitet i livet ditt, og det trenger du ikke jm.
Sooo gurl

Avatar

Terapi

aug 2 2018 - 07:46
Hvis han mener du burde "ta deg sammen" og gjøre en innsats så burde han være innstilt på det samme. Ta han med til terapi, og la han bli hørt av en psykolog om hvordan det er for deg. Du kan kanskje også kjøpe han en bok om bipolar lidelse.

Om dere er i et nært forhold så burde dere nok også utforske mer konstruktive måter å løse konflikter på. Det finnes bøker og parterapi her også.

Han mener nok godt. Hjelp han hjelpe deg.
Til forsiden