Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Begynner å miste troen på at noensinne blir bra.

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Begynner å miste troen på at noensinne blir bra.

des 6 2018 - 09:19
Hei

Gutt 30 her, selv om jeg egentlig har vært deprimert i 1 - 2 år så har jeg vært noen runder i meg seg siden ung alder, ofte blandet med eldig dårlig selvfølelse og mye negative tanker. Men tidligere så har det som regel gått over så blir det bra igjen. Forskjellen nå er at det har vært mye negative tanker over en lenger tid, og jeg ble etterhvert deprimert, og har vært lettere deprimert en stund. Har vært i samtaler med psykolog i cirka 6 måneders tid, men ble etterhvert erklært frisk, og vil vel si at det hadde vært bra en periode. Nå har jeg gått inn i negative tankespiralen igjen, men føler jeg har prøvd å "fikse" livet mitt så lenge nå at jeg egentlig har lyst å gi opp. Vet ikke om jeg orker å prate med fastlege og alt det sjafset der. Har en ekkel følelse at det ikke kommer til å ende bra sånn som det går nå, mest av alt fordi jeg ikke ser noen løsning på problemet mitt.
Avatar

Re: Begynner å miste troen på at noensinne blir bra.

des 6 2018 - 11:13
Det er depresjonen din som snakker når du ikke ser noen vei ut. Jeg skal ikke garantere at det vil ordne seg for godt, men det er veldig stor sannsynlighet for at du får god nok hjelp til å føle at livet ditt har en verdi igjen, og at du får bygget opp de indre ressursene som gjør at du bedre greier å håndtere følelsen av motgang. Greia med en del psykisk lidelse er at det ikke nødvendigvis er noe man blir helt kvitt, så det er ganske vanlig at man opplever tilbakefall, men det betyr på ingen måte at det ikke fins bedring i sikte selv om depresjonen er veldig flink til å overbevise om nettopp det. Så jeg vil bare minne deg på forskjellen på hvordan du opplever realiteten som følge av depresjonen og realiteten av muligheter som du akkurat nå er hindret fra og se, og viktigheten av å ikke la det stoppe deg fra å oppsøke hjelp igjen. Jeg vet at det ikke er enkelt, men jeg vet at det er verdt et forsøk. Det er i alle fall den holdningen jeg prøver å ha ovenfor meg selv.
Til forsiden