Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Å ofre litt (flytting)

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Å ofre litt (flytting)

juli 25 2018 - 14:55
Hei. Jeg og kjæresten min skal flytte sammen i en leilighet i Stavanger. Vi bor nå i Vestfold, så det er et stykke å kjøre. Vi har kjørt et flyttelass, og har hvertfall 2-3 igjen. Han har en liten bil som det nesten ikke er plass til noe i (han planlegger å ha med seg sin altfor store PC og sine 4-5 skjermer når vi skal flytte inn 1. august, som tar all den ledige plassen han har i sin bil), og jeg har ikke bil. Han har en jobbil som er plass til et flyttelass i, som han får lov til å kjøre en tur med. Jeg har i 2 uker prøvd å si at vi skal kjøre en tur til med det viktigste og de største tingene nå i helga, for st vi skal slippe å få med så mye når vi skal flytte bort (som det jo ikke er plass til). Det er snakk om blant annet bord og stoler, som ikke på noen måte går inn i hans bil. Moren hans skal en tur bortover med et flyttelass, men det er allerede fult.
Jeg mener at når en skal flytte, så må en faktisk ofte litt, og selv om det blir en del kjøring, så må en faktisk regne med det når man skal flytte til den andre siden av landet. Dette ser ikke han. Han er sta, og er fast bestemt på at vi får med oss alt når vi flytter bort, noen som faktisk ikke går, samme hvordan man vrir og vender på det. Han vil ikke kjøre bare fordi det er «litt stress», liksom. Jeg vil at vi skal ha så mye som mulig klart i leiligheten når vi flytter inn der, og at vi ikke må gå en uke i de samme klærne, for å vente på at resten skal komme med moren hans...

Dette ble rotete, men jeg håper det er forståelig, og at noen kan komme med sin mening?
Avatar

Re: Å ofre litt (flytting)

juli 25 2018 - 16:26
Ta å lei en større varebil du kjære til den dagen dere skal flytte, så får han si hva han vil. Bare bestill den å si det til han.
Til forsiden