Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Søker gode venner i Bergen

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Søker gode venner i Bergen

okt 11 2018 - 22:27
Hei! Har siste årene hatt et veldig lite nettverk av flere grunner og prøver nå å forandre litt på det. Jeg er en 32 år gammel kvinne som studerer psykologi på universitetet, men kronisk sykdom og tunge livserfaringer har skapt en litt isolert tilværelse, selv om jeg har samboer og en kattepus hjemme. Jeg driver ellers på med det meste av kreativ hobby, er veldig glad i film/serier, sugen på kunnskap og vil kalle meg selv en realist. Jeg er en lojal venn til de som står meg nær, kan være ganske sta, noen ganger arrogant, men er snill og en god samtalepartner. Jeg setter også pris på selskap som ikke alltid krever underholdning men kan nytes i ro. Er for tiden et radikalt b-menneske selv om det ikke alltid er slik ) Jeg har meninger om mangt men saker jeg brenner ekstra for er psykologi,vitenskap, kjønnsroller og dyrevern, og er imot rasisme og fordommer i alle former

Leter etter gode venner og en treningspartner, noen å studere med, dra på kafe, kino/filmkveld, spaserturer, ha kreative aktiviteter med, og ha gode intellektuelle eller dype samtaler med. Leter etter lojale venner som er ærlig og direkte, gjerne realist og. Du trenger ikke oppfylle alt dette, men du er gjerne en voksen person som gir like mye som du får og er ute etter nære venner foran mange bekjente. Takker for svar :)
Avatar

venn:)

okt 12 2018 - 11:55
Innlegget er ulest.
Heisan:)

Vil du skrive til meg privat?
Så kan jeg fortelle litt mer om meg der.
Bor i Bergen.
Avatar

Re: Søker gode venner i Bergen

okt 12 2018 - 14:48
Bare skriv privat du
Til forsiden