Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Jeg har lyst til å le. Masse.

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Jeg har lyst til å le. Masse.

juni 3 2017 - 14:37
Heisann.

Jeg ble akkurat medlem her, og tenkte at det kunne være spennende å gi "finn venner"-forummet en sjanse. Egentlig synes jeg forum er kanonkleint, men innimellom er det gøy å prøve noe nytt, så..

Jeg lurer på om det er noen som kan kjenne seg igjen i min situasjon. Eller kanskje har du opplevd noe liknende og fått det bedre? Jeg sier bedre, fordi jeg jo egentlig har det bra. Jeg er straks ferdigutdannet, er forlovet og har mennesker som bryr seg om meg. Men. Jeg kjenner meg ensom. Det er ufattelig få jeg virkelig tør vise hvem jeg er. Det er få ganger jeg ikke har på en eller annen maske. Min sosialangst setter litt hindringer.. Jeg har helt fra jeg var liten, framstått som den sterke, hun som fikser alt, alltid stiller opp for andre. Det har nok medvirket til at det er vanskeligere for meg å vise fram de sårbare sidene ogå.
I tillegg hører det jo med til dette å bli voksen tydeligvis, at folk forsvinner. Venner får barn, blir så ekte etablerte, blir karrieremennesker. Jovisst, jeg har også disse drømmene, men jeg hadde håpet å bevare de ekefølte vennskapene på veien..
Derfor lurer jeg på om det er noen her inne som kunne tenke seg å først og fremst skrive litt her på siden. Om løst og fast. Om du kjenner deg igjen i dette rotet, så er det ennå hyggeligere om du sender et hei. <3
Avatar

Re: Jeg har lyst til å le. Masse.

juni 14 2017 - 13:37
Heisann :)

Kjenner meg veldig godt igjen i det du skriver, selv om jeg har tre barn. Men ønsker nettopp det - å bevare de gode vennskapene. Vil gjerne prate og bli kjent her først? sender deg en melding :)
Avatar

Re: Jeg har lyst til å le. Masse.

aug 9 2018 - 00:08
Re tittelen: Seinfeld og Friends bloopers pleier fungere for meg... når jeg trenger å le... masse...
Avatar

Hei

aug 10 2018 - 14:20
Ja helt enig. Litt rart og skummelt å skulle skrive på ett forum. Jeg er også ny her. Jeg begynte å lese litt på forumet. Og så etterhvertble det helt natulig å skrive her. Fordi man kjenner seg så ufattelig godt igjen i det folk skriver her.

Ja jeg også kjenner meg godt igjen i hvordan du har det. Dette gjør veldig godt kjenner jeg. Å kunne sitte her å skrive å kjenne etter på følelsene mine. Får tårer i øyekroken.

Jeg har også har vært og er en person sånn som deg. Alltid vært den sterke som alltid har stilt opp for alle rundt meg. Jeg har helt glemt meg selv.Glemt å utvikle min egen personlighet. Hater å prate og fortelle om meg selv. Å flykte fra seg selv heter det visstnok. Det å skrive her til deg er med på å hjelpe meg selv. Selvhjelp som det så fint heter. Og ja jeg også kjenner ofte på ensomhet følelsen. Begynn å sett av tid til deg selv. Og kjenn etter på følelsene dine. Og finn ut hvilke følelser du kjenner på .

John
Avatar

Hei

aug 10 2018 - 19:22
Innlegget er ulest.
Kjenner igjen alt dessverre....er en dame på 53 år som fikk diagnosen MS for 4 år siden.....mann og venner forsvant....men jeg har jo bare lyst til å ha latter og glede i livet, det er da ikke for mye forlangt??? Alle fortjener det!
Til forsiden