Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Hvorfor svarer ingen???

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Hvorfor svarer ingen???

okt 15 2018 - 23:57
Jeg leter etter venner å finne venner siden jeg har så lyst til å bli bedre kjent med nye mennesker å ikke være ensom å trist hele tiden jeg er fra Lier å er 24 år.jeg har mistet venner jeg prøver å få meg venner men det er ikke så lett det nei jeg har ikke noe liv lenger jeg har mistet alt
Avatar

Hei

nov 8 2018 - 16:04
Hvorfor svare du ikke selv???
Avatar

Re: Hvorfor svarer ingen???

nov 8 2018 - 21:09
Innlegget er ulest.
Kan være godt å vite at du får ikke beskjed når noen sender deg melding, du får bare beskjed når noen har sendt deg venneforespørsel, så det kan godt være hvorfor ingen svarer. Du må legge dem til som venn først!
Avatar

Re: Hvorfor svarer ingen???

nov 10 2018 - 13:56
Nå er det mange på forumet som går igjen her & tror en god del har prøvd å rekke ut ei hånd til deg siste årene, så tror nok desverre en god del har gitt opp & kanskje overser trådene dine mer. Nå er jo dette et ganske kjent fenomen på forumet at folk bytter navn eller bruker flere personaer, mitt tips til deg er faktisk å lage en ny bruker & prøve å starte på nytt for jeg tror desverre du på en måte har brukt opp en stor del av "kvoten" med nicket ditt.
Det er nå bare min ærlige mening, ønsker selvfølgelig at du finner noen å snakke med, men like greit å si det rett ut hvorfor ting kan være som de er.

Lykke til
Avatar

hei:)

nov 10 2018 - 18:13
hei:), har sendt deg melding:)
Avatar

Hei

nov 10 2018 - 23:55
Jeg har vært syk da derfor har jeg ikke svart da men jeg svarer så fort jeg får muligheten til det da.takk for svar alle sammen
Til forsiden