Tilbake Tilbake: Angst

Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Forstår ikke problemene mine

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Forstår ikke problemene mine

okt 11 2018 - 13:09
Jeg synes det er ekstremt vanskelig å sette ord på det jeg sliter med. Jeg vet om situasjoner som ofte trigger meg til å oppleve angst, og dette har jeg snakket med psykologen min om. Men her kommer problemet.

Jeg klarer som oftest ikke å knytte angstfølelsen eller depresjonen min til en spesifikk hendelse. Sånn som nå har jeg hatt en lang og ganske god periode, men så var jeg hjemme fra skolen fordi jeg ikke klarte å komme meg opp om morgenen, og jeg følte meg suicidal og alt var helt grusomt. Jeg følte meg fanget. Men det har ikke skjedd noe spesielt som gjør at jeg føler meg sånn. Livet har vært så bra idet siste, og det kommer bare plutselig?
Nå går jeg rundt med tanker om å ta livet av meg, og hat tanker om megselv, og jeg vet ikke hvorfor. Så har jeg spurt om en ny time hos psykologen, men jeg klarer jo ikke å forklare megselv. Jeg veit ikke hva jeg skal gjøre.

Psykologen min arbeider veldig med å finne spesifikke situasjoner og arbeide med tankene rundt dem, men jeg har ingen spesifikke situasjoner å snakke med psykologen om. Synes det var vanskelig å dra til psykolog med det første, og når jeg endelig kommer meg dit så funker det ikke for meg. Jeg føler meg skikkelig alene.

Er det noen som har noen gode råd, kan relatere eller veilede meg litt i hva jeg kan gjøre videre fremover?
Til forsiden