Tilbake Tilbake: Angst

Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Dissosisajon???

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Dissosisajon???

aug 10 2018 - 22:11
Heei! Etter at jeg fikk panikkangst, har jeg vært plaget med noe som jeg tror kalles «dissosisasjon». Jeg føler at jeg ikke er tilstede i kroppen min, og at alt rundt meg er uvirkelig. Jeg har vanskeligheter med å følge med i filmer, og konsentrere meg når jeg leser bøker. Jeg synes det er vanskelig å henge med i samtaler. Det er ikke alltid jeg greier å finne på noe å si, for hodet mitt er helt blankt. Noen som har vært borti noe lignende? Bare å fortelle! (:
Avatar

Hei

aug 10 2018 - 23:14
Innlegget er ulest.
Kjenner meg igjen i at det er vanskelig å vøre til stede alltid. Altså her og nå følelsen. At jeg har lett for å la tankene svirre og leve sitt eget liv. Så derfor sliter jeg også med å følge med i filmer og lese bøker. En jeg kjenner fortalte meg at man da må lære seg å lese på nytt. Lære seg å leve seg inn i det en leser.

Jeg måtte google disposisjon. Nå kje ner jeg ikke deg. Men ser ut som det virkelig skal mange ting til for å kunne ha dissosisasjon.

Avatar

hei

aug 14 2018 - 18:52
jeg sliter veldig med dette daglig, utrolig plagsom tilstand. hjalp å få litt mer kontroll på pusten etter jeg snakka med psykolog og å få vite att det bare er angsten som tar over og ikke noe farlig.. men utrolig plagsomt når det skjer. forsvinner helt i meg selv.
Til forsiden