Tilbake Tilbake: Angst

Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Angst/lei seg/nedstemt Deprisjon

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Angst/lei seg/nedstemt Deprisjon

nov 4 2012 - 16:00
Hallo..

Har lenge tenkt tanken å lege ut deler av min historie hær, for å se om det bare er i mitt hode eller ikke. Vet ikke om dette er riktig plass på forumet.

Kor vi skal starte går til sammtale og har fådd "påvist" angs og deprisjon.
å føler ikke dt kommer noe utav det, føler enda når jeg kommer hjem at jeg fysisk har ondt inni meg, lei meg utav ingenting. har sluttet å felle tårer for det vekker bare oppsikt og mange flere spørsmål å oppstyr rund det at man ikke har det bra. får meg ikke lengere å prate med folk om dette for jeg får bare i retur at man må løfte hode gjøre noe omdagen, se lyst på ting. Det går ikke, å føler man blir sett ned på av dem man åpner seg til. eller at man blir fortalt at det er jo bare å gjøre sånn og sånn. Hun jeg bor lammi kunne jeg før prate med om alt, føler dette er blidd mer og mer vanskelig å si det man tenker eller har på "hjerte", for dær føler jeg at man blir mer og mer oversett, å da føler jeg at det er liten vits å bry noen med hvordan jeg føler meg. Blei mye rot i dette innlegget. Men føler også jeg ikke har gjort noe utav livet mitt, å alt bare er dritt. Jeg har ikke jobb lengere, har økonomiske problemer. og når man går ute føler man alle ser ned på en... Føler rett og slett man har rotet bort livet, å hvorfor vill jeg fortsette med det? føler meg som dritt og mindreverd.


Mye rot jeg vet, men om det er noen som svarer skal jeg prøve å svare om jeg kommer tilbake på siden.
Avatar

Re: Angst/lei seg/nedstemt Deprisjon

nov 4 2012 - 18:02
En ting jeg bet meg litt merke i her var denne følelsen å bli sett ned på. Det er vel en av de tingene som er kjent som speiling og projeksjon. Som faktisk er et veldig interessant område i seg selv.
For når vi føler at vi står lavt så kan vi fort sette andre over oss selv. Og i den prosessen så er det da dette som gjør at vi føler at andre ser ned på oss.

I tillegg så har vi denne maskeraden som utspiller seg over det hele. Vi er ikke 100% genuine med hverandre hele tiden. Hadde vi vært det så ville vi alle sett at vi står på samme nivå uansett.

Det er nok vel verdt å gjøre en innsats for å sette seg mer inn i akkurat denne problematikken fordi det er jo faktisk en faktor som gjør at en omtrent ikke orker å se mennesker. Å føle seg så liten er jo rett og slett forferdelig. Og så tenker en på alle de ting som en ikke får til kanskje og roterer videre inn i sitt eget lille spindelvev av negativitet. Hvilket da fort gjør det utrolig vanskelig å navigere rundt.

Jeg tror en også trenger mer erfaring med hva andre opplever og hvordan dem ser på ting. Jeg har snakket med mange om ganske personlige ting fordi jeg har valgt å være fullstendig åpen om alt. Både venner og bekjente har da åpnet seg og fortalt om sine ting og sine synspunkter. Og det har forandret veldig mye i forhold til hvordan jeg ser på omgivelsene. Vi får ikke et rett bilde av omverdenen før vi begynner å grave ned under overflaten. Og når vi gjør dette så reduserer vi også styrken til maskene som finnes der ute. Sågar kan en også se igjen andre som ikke har det så bra mens en tråkker rundt blandt alle menneskene.

Hva vi ser henger veldig mye sammen med hvem vi er og hva vi vet. Og akkurat dette kan vi faktisk gjøre veldig mye med selv.
Til forsiden