Tilbake Tilbake: Angst

Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Sosial angst og gruppeterapi?

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Sosial angst og gruppeterapi?

nov 1 2012 - 07:57
Noen her med sosial angst som har gjennomført gruppeterapi? Dere må jo være veldig tøffe som i det hele tatt reiser på ett sånt møte med mange andre ukjente, bare tanken skremmer meg.. :)

Har det hjulpet dere? Og hvordan fungerer sånne møter?
Avatar

Re: Sosial angst og gruppeterapi?

nov 1 2012 - 09:43
Jeg har det! For meg var det fint. De andre i gruppa snakka om de samme følelsene jeg gikk med, og jeg lærte at jeg ikke er den eneste som har det slik. Det var godt. Samtidig så var det en tankevekker at de andre i gruppa, som jeg så på som flinke og oppegående, hadde så dårlig selvbilde. Det fikk meg til å tenke annerledes om meg selv. Kanskje det samme var tilfellet for meg, at de rundt meg ikke så like strengt på meg som jeg selv gjorde? Jeg utviklet meg gjennom å værende i gruppa, og jeg takler flere ting i dag enn det jeg gjorde før. Men jeg har de samme følelsene i dag som før og jeg føler ofte på den sosiale angsten, men i andre situasjoner enn før, kanskje. Før var jeg redd for å få på butikken og møte kjentfolk, nå er småpratet med kollegaene ekkelt og får meg til å gruble.
Til forsiden