Skriv en melding til oss

fivecolumns

Her kan du skrive en melding til Si det med ord. Du kan skrive om det som er viktig for deg, og du kan være anonym. Tjenesten driftes av Mental Helse Hjelpetelefonen. Målet vårt er å svare innen 48 timer, men ved stor pågang kan det ta lenger tid. Vi er foreløpig ikke bemannet i helgene, slik at meldinger sendt i helgen ikke blir besvart før mandag.

"Det er godt å skrive til dere fordi dere leser det jeg skriver, og har tid til å svare meg tilbake”

For å benytte meldingstjenesten må du registrere deg med brukernavn og passord. Du velger selv hvilket brukernavn og passord du vil benytte. Brukernavnet behøver ikke være det samme som ditt personlige navn. For å lese svaret fra oss må du logge deg inn igjen.

Alle meldinger til oss behandles konfidensielt. Vi har taushetsplikt og vil bare se ditt valgte brukernavn ved innsending.

Målet vårt er å svare innen 48 timer, men ved stor pågang kan det ta lenger tid. Vi er foreløpig ikke bemannet i helgene, slik at meldinger sendt i helgen ikke blir besvart før mandag.

Vi har valgt et system som fungerer slik at hvis du skriver til oss flere ganger med samme brukernavn og passord, vil både du og vi få opp tidligere meldinger. Dette er for å få en bedre sammenheng i "samtalen". Du kan også til enhver tid slette dine egne meldinger i innboksen. Om du velger å registrere e-post for å få tilsendt svarbekreftelse eller benytte tjenesten glemt passord, er denne informasjonen kryptert. Vi vil ikke kunne se hvem du er.

Registrer deg som ny bruker her: Ny bruker

Til forsiden