Om Sidetmedord.no

Blank 730 x 362

Sidetmedord.no, er et tilbud til alle som trenger å dele tanker og følelser med noen.

Nettjenesten Sidetmedord.no drives av Hjelpetelefonen 116 123. Hjelpetelefonen drives av interesseorganisasjonen Mental Helse.

Våre dialogtilbud er lavterskeltjenester for mennesker som trenger noen å snakke med eller skrive til. Hvert år mottar vi rundt 150 000 henvendelser på telefonen. Til Sidetmedord.no mottar vi nærmere 60 000 veiledningsmeldinger, foruminnlegg og vennemeldinger til sammen. 

Våre tilbud:

Veiledningstjenesten: Fast ansatte veiledere besvarer anonyme meldinger innen 24 timer. Andre brukere har ikke innsyn i disse meldingene.

Forumet: Åpent forum som kan leses av alle. For å poste innlegg må man være innlogget som bruker.

Vennetjenesten: Gjør det mulig å legge andre brukere av forumet til som venn, slik at man kan sende hverandre meldinger uten innsyn fra andre. Du sender venneforespørsel ved å;

  1. Logge deg inn i forumet
  2. klikk på aktuelle brukernavn
  3. Send din venneforespørsel
  4. Du får din egen side med oversikt over venneforespørsler og vennemeldinger

Dikt: Her kan du selv legge ut egne dikt som du vil at andre skal lese eller gi sin kommentar til.

Erfaringer: Her vil vi legge inn ulike erfaringsbaserte historier som tar for seg psykisk helse i bred forstand. Mange mennesker sitter inne med svært ulike erfaringer som andre kan ha nytte og interesse av å lese om. Det å lese andres personlige historie kan være med på å belyse og bekrefte at det finnes flere med lignende erfaringer, og gi en opplevelse av at ”det er ikke bare jeg som sliter med dette” Har du en historie du vil dele med andre? Send den inn via "skriv til oss"

På vår døgnåpne Chat har du en mulighet til å «prate» direkte med våre veiledere i Sidetmedord.no. Har du kun et kort spørsmål, eller trenger raskere svar enn 24 timer, kan kanskje Chatten være det rette for deg.

Til forsiden