Lenker

Her er noen lenker til andre relevante nett steder.

Si det med ord kan ikke ta ansvar for innholdet på andre nettsider.

Kameratstøtte.no

Har du en i familien eller kjenner du noen som er - eller har vært soldat i utenlandstjeneste? Da finnes det en side som kan være til hjelp og støtte.

TIPS

TIPS er et prosjekt som arbeider for å oppdage og behandle alvorlige psykiske lidelser så tidlig som mulig. Hovedmålet er å forkorte den tiden det tar fra pasienter med psykoser utvikler symptomer til behandlingen starter. Tilbudet retter seg særlig mot unge mennesker.

En tanke...

Det er ikke alltid livet spør deg om det passer at det kommer en uforutsett hendelse eller situasjon. Dette er en side for mennesker med en slik situasjon i fanget. Siden er en opplysningsside der det er samlet sammen nyttige linker, råd og tips om forskjellige vanskelige situasjoner i livet og plasser man kan søke om hjelp. Dette er ikke en fagside, men en side hvor erfaringer/kunnskap samles under en web adresse fra et medmenneske til et annet.

Helsedirektoratet.no

Dette er Helsedirektoratets nettsider for temaet psykisk helse. Du vil her kunne finne nyttige linker og få råd for hvordan hver enkelt av oss kan forebygge og beskytte sin psykiske helse.

AMAB

AMAB - Aksjonen mot anoreksi og bulimi er et interaktivt nettsted drevet av 16 frivillige ungdommer.
På AMAB kan du diskutere i forumet, skrive dagbok, delta i grupper og skrive meldinger til andre brukere. AMAB står bak en bibliografi over spiseforstyrrelserelevant litteratur og de har en kalender med oversikt over relevante arrangementer og ting som skjer.Siden er også godt besøkt av pårørende, foreldre og andre som ønsker å lese siste nytt om helse-Norge.

Til forsiden