Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

rett eller galt..?

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

rett eller galt..?

juni 4 2011 - 14:38
Har nå diskutert leenge med ei venninne hjemmefra om høyde, vekt og hva som er tungt og ikke, da jeg mener jeg er svææær og hun mener fullstendog motsatt.
Også har jeg masse folk som maser om at jeg spiser lite og må legge på meg!

men syntes selv det er fullstendig feil. Jeg føler meg stor og har en del flesk som jeg skal ha bort.
er mellom 170 og 172 og veier 60kg. Dette mener de er for lav vekt for meg.
spiser og ca 1gang om dagen, da 2 sjever. men orker ikke mere, og da trenger jeg jo heller ikke mere.

Har fått beskjede at jeg har spiseforstyrrelse, men har jo ikke det. Jeg er jo bare den jeg er, og spiser det jeg orker.. Hvorfor kan de ikke forstå det..?
Avatar

Re: rett eller galt..?

juni 4 2011 - 15:24
jeg syns du virker tynn jeg...jeg er ca 60 kg..og er 165 ca.. og er ganske tynn fordi jeg klarer ikke legge på meg, forbrenner veldig fort.
Jeg syns du skal spise normalt jeg, spis mat uten å kune tenke på noe vekt.
Spis vanlig middag, og frokost og kveldsmat.. skader ikke å spise litt godt heller som sjokolade, unne deg noe god mat. Å spise to skever er ikke normalt på en dag..:P
Avatar

Re: rett eller galt..?

juni 4 2011 - 15:50
Hei!

Bare 2 skiver om dagen? Det er farlig å bare spise så lite. 4 måltider dagen, og trim er det som skal til.
Avatar

Re: rett eller galt..?

juni 4 2011 - 15:50
Til Nikita det er bare å lure seg selv å si at du ikke har spsieforstyrrelse. Alt det du forteller om her er som å kjenne meg selv igjen igrunnen. Man trenger ikke ha anoreksia eller bulimi. Det finnes en annen form for dette og det er slik du holder på. Selv så sultet jeg meg selv spiste ingen ting og når man først en gang innimellom spiste litt var det å stikke fingeren i halsen og få det opp igjen.

Det nytter ikke å ta av seg noe uten at man spiser idet hele tatt. Og må jo si at du fantes ikke tykk i det hele tatt. Dette er kun noe som ligger i hodet ditt. Selv var jeg radmager og når jeg så meg selv i speilet så jeg kun en som var tykk. Jeg var liksom aldri fornøyd bare noen kilo til tenkte jeg hele tiden så blir jeg fornøyd. Men det blei jeg jo aldri.

Så dette burde du virkelig ta på alvor for det er en mulighet å komme ut av dette også, man må forandre litt på sin egen tanke gang i grunnen og ikke se så negativt på seg selv.

Fortsetter du ender det bare opp med innlegelse da man kan bli dehydrert og det vet jeg alt om har som sagt vært der selv.

Mange klemmer fra meg
Avatar

Re: rett eller galt..?

juni 5 2011 - 00:42
syntes ikke jeg har noe spiseforstyrrelse jeg.
veier meg hele tiden og passer på at vekta ikke går over 60, da jeg skal ned til minst 55.
Har ikke noe sulthetsfølese, så føler meg ikke sulten. Og de gangene jeg får det, så skyter eller røyker jeg den bort, da jeg ikke skal ete.

Idag har jeg hatt 1 sjive og 1eple, og det er igrunnen for mye for meg, vil helst leve på luft og kjærlighet slik vekta mi kan gå ned, og jeg kan bli tynn! vil så virkelig bli tynn, og kunne tørre og gå i bikinni uten og tenke på flesket og vomma som jeg har..

Liker ikke se meg i speilet da jeg blir bare deppa og sur på meg selv og står bare og tenke "feite jævel!! Når ska du bli tynn?!?"
Hadde en periode hvor jeg spøy opp alt som var, kunne også bare spy til det kom blod, da jeg følte at da var det tomt..

Nei, har ikke noe på det, da de som skal "hjlpe" meg vtt det ikke. også trenger de ikke vite noe som helst om det, da de styrer og herjer som noen galne alt. ..
Avatar

Re: rett eller galt..?

juni 5 2011 - 15:22
Jeg synes ikke du er for altfor tynn heller ikke får tjukk..langt i fra! Din vekt er helt sunn!! Jeg er 1.73cm og veier 79g,så jeg er overvetig! Min idealvekt er 65g og jeg er jeg fornøyd. Jeg veide 60g da jeg var på kjøret det var altfor lite for meg,så syk ut,ikke mye pent! Jeg har former og kraftig byggd,men jeg er fornøyd om jeg får strammet inn litt og ned til 70 i første om gang:) Ikke stress så mye med vekta,men vær mer nøye på å spis mat oftere..du spiser for lite og det an ende meg at du heller legger på deg mer.. Får å holde stoffskifte oppe og gå må kroppen få nok mat,spist litt mat og sunt hver 3time..da går du ikke skrubbsulten,og du vil holde vekte eller gå ned litt:)
Avatar

Re: rett eller galt..?

juni 6 2011 - 03:12
kjenner meg igjen i en god del av dt som blr skrevet hær.. Mener selv at jeg ikke har noen form for spiseforstyrrelse, men venninner og kompiser, samt familie sier jeg må endre matvanene mine. Senest idag fikk jeg en kommentar fra svigermorcn min. Diskuterte matvanene mine med bedtekompisen min, han konkluderte med at jeg har en spiseforstyrrelse. Syns du har en fin vekt jeg, verken for tynn eller for feit :)

selv veier jeg 42kg, og er 158. Idealvekta mi er 37-40 så det er enda noen kilo igjenn før jeg når den.. Startet på 53, så det går jo rette veien...
Til forsiden