Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 24 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

jeg spiser mine følelser

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

jeg spiser mine følelser

feb 11 2023 - 00:24
jeg trenger hjep. jeg spiser mine følelser. siden jeg var barn har foreldrene mine matet meg godteri isteden for kjærlighet. det bringer store konsekvenser. når jeg faller ut av mitt senter og inn i depresjon spiser jeg mine følelser, putter store mengder av usunn mat i kroppen min noe som gjør at jeg sliter psykisk og legger på meg. er det noen som har noen råd tips eller triks? metoder for å håndtere seg selv? jeg vet om noen metoder som puste øvelser og to agknowledge the shadow men for no så funker det ikke, setter pris på alle svar og meldinger om noen bare vil snakke
Avatar

Re: jeg spiser mine følelser

feb 11 2023 - 13:36
Som overnevnte her skriver er trening veldig fint ifht psyken og matveien. Når man ikke har det så bra så har kroppen mer lyst på dritt mat som igjen har sine konsekvenser, som du også skriver. Når man trener har kroppen gjerne lyst på mer næringsrik mat.
En annen ting er å begynne å kartlegge i hvilke situasjoner du overspiser, hva som trigger det og hva slags tanker som dukker opp. Skriv ned i journal feks elr på mobilen, når du skriver ned hva du føler og tenker kan det kartlegge for hvordan du skal jobbe med det videre:)
Bare å sende meg mld, kan gjerne prate met om:)
Til forsiden