Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 24 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

føler jeg har mistet den gode kontrollen jeg hadde over mat.....-_-

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

føler jeg har mistet den gode kontrollen jeg hadde over mat.....-_-

april 24 2019 - 14:07
jeg strever med mat og jeg får hjelp, men jeg prøver å drite i hva de sier fordi meg og "spiseforstyrrelsene" er på en måte på lag. jeg vil lissom ikke gi slipp på den. men jeg er ikke sykelig undervektig eller overvektig, jeg er kanskje litt midt i mellom. men det kan hende at jeg blir undervektig når det har gått en stund og jeg fortsetter med det dårlige forholdet til mat. fordi det er noe jeg nesten akkurat har fått, men jeg har visst selv at jeg har hatt det og strever med mat leeenge da.
men jeg bare lurer på om det er noen som har det litt som meg??
okei.. jeg prøver å gå ned i vekt, så jeg var godt i gang med å spise så lite som mulig, jogge og trene osv.. men så skulle jeg til noen i familien min som bor ett stykke unna og som jeg er veldig glade i, men problemet var at da måtte jeg jo spise fordi jeg ville lissom ikke lage noe dårlig stemning ved at jeg ikke spiste. men når jeg var der så spiste jeg litt når de andre også spiste men jeg passet på at det ikke var for mye.
og nå som det har hvert påske så har vi hatt masse godteri på bordet å sånt og da er det veldig vanskelig å ikke spise noe av det. fordi selv om jeg strever med mat så frister det jo. det gjør det for meg i ihvertfall... og det syns jeg er så dumt fordi jeg følte jeg hadde så god kontroll rett før påska men nå har jeg bare dårlig samvittighet fordi jeg føler at jeg har spist for mye i påsken.. er det noen som strever med mat som også har utfordringer med å la være å spise ting som frister????!!! klarer å holde meg unna mat lissom hvis jeg vil men ikke godteri og sånt.......-_-
er jeg helt alene om dette??
-_-
Avatar

Re: føler jeg har mistet den gode kontrollen jeg hadde over mat.....-_-

mai 18 2019 - 20:59
Har akkuratt samme greia jeg også, er i god gang med å trene, spise lite osv. Så kommer det helligdager, lengre helger osv og da drikker jeg en del øl osv og legger på meg...
Etter påsken så ble jeg syk og la på meg 6 kg på 2 uker... Så jeg forstår absolutt frustrasjonen din..

Og nei du er ikke alene om dette
Avatar

Re: føler jeg har mistet den gode kontrollen jeg hadde over mat.....-_-

juni 2 2019 - 16:23
jævla dritt spiseforstyrrelser alstå..
Til forsiden