Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 24 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

følelser angående å bli frisk

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

følelser angående å bli frisk

mai 27 2019 - 21:31
Jeg har lenge brukt anoreksien til å ha kontroll over alt. Har opplevd en del traumatisk og har da brukt anoreksien for å skjule og skubbe bort alle følelsene mine. Nå når jeg skal opp i vekt, kommer disse følelsene tilbake og jeg blir veldig trist, deprimert og isolerer meg igjen. Er livredd for å kjenne på følelsene mine. Når jeg spiser ok har jeg mer angst, er mer deprimert og kan enkelte dager bare ligge i senga uten å gjøre noe. Noen som har erfaringer med dette? Hvordan klarte du isåfall å takle det?
Avatar

Re: følelser angående å bli frisk

mai 27 2019 - 23:59
Har ikke erfaring med spiseforstyrrelser, men jeg vil tro løsningen er å jobbe med det som er underliggende.

En dyktig psykolog vil vise deg at følelser ikke er noe du trenger å være livredd for! Når følelsene "fungerer som de skal", vil du kunne bruke dem som hjelp i hverdagen!

https://youtu.be/dJ7k-t-RtIo

Jeg liker denne videoen. Dr Drew snakker om terapi og traume med en stand up komiker. Om du ikke orker se hele så se i hvert fall fra fra 7-9 min.
Til forsiden