Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 24 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Usikker på "diagnose"

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Usikker på "diagnose"

aug 26 2019 - 20:46
Som tittelen sier, er jeg usikker på om jeg faktisk har rett "diagnose".
Grunnen til at jeg setter det i anførselstegn er at moren min (som er helsesøster og sykepleier), tror at jeg har en spiseforstyrrelse.

Jeg tror det er fordi jeg har gått ned litt i vekt. jeg er 160cm og pleide å veie 71 kg, og har blitt mobbet for å være feit hele livet. hovedsakelig av søsteren min, som er ganske jævlig siden jeg liksom ikke kan gå fra henne som med de på skolen.

så i sommer bestemte jeg meg for å trene mer og spise mindre og har gått med til 59 kg, som er ganske nærme målet mitt på 45 kg :)

men mamma er bekymret for meg og sier at jeg "sulter meg selv" og "overtrener".

er det noen som vet om et sted man kan sjekke om man har spiseforstyrrelser på nettet, som man kan stole på?

(håper det jeg skrev faktisk ga mening, siden jeg har døgna sånn to dager før det her og basically bare overlever pga red bull lol)
Avatar

re : USIKKER PÅ DIAGNOSE

sep 10 2019 - 21:41
Hei. Har erfaring med spiseforstyrrelser og slikt, og jeg tenker utifra det du skriver, at om du holder deg stabilt mellom 59kg og 45kg ( ish) og liksom opprettholder det, så er det greit. Alle skal ha muligheten til å gå ned i vekt, trene, spise sunnere, you name it, uten å bli beskyldt for å ha en psykisk lidelse. Moren din kjenner deg laaangt bedre enn det jeg gjør, og har jevnlige samtaler med deg og ser deg hver dag, så jeg kan jo ikke uttale meg 100% om deg og helsen din, herregud. Om vekten din blir skummelt lav i forhold til høyden din så bør det jo ringe i et par bjeller.

Gjerne skriv en pm eller svar her, vil høre hvordan det går med deg, og kanskje bli venner? :)
Avatar

tilleggsopplysning

sep 10 2019 - 21:42
J17 btw.. kanskje greit å legge til det ..
Til forsiden